Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielica z artykułu

która z nas ma skłonnosci biseksualne ?

Polecane posty

Gość anielica z artykułu

przeczytalam kilka artykuluw na ten temat i mam metlik w glowie. jedni pisza ze sklonnosci bi ma jedynie jakies 10% kobiet a w innych nawet i 80%. jak sadzicie jak to jest ? może zrobimy krotki test. odpowidzcie na pytania. 1. Jestem zdecydowanie hetero. 2. Jestem lekko bi. pociaga mnie, mam fantazje bi. 3. Jestem zdecydowanie bi. bardzo mnie to intryguje. 4. jestem zdecydowanie les. dziekuje za odpowiedzi.

Gość 1. Jestem zdecydowanie hetero.
Nie wyobrażam sobie nawet pocałunku z kobietą. Erotycznie kobiety nie robią na mnie wrażenia.

Gość Jeszcze tego nie robiłam
Choć mam 24 lata to w ogóle mnie sex nie pociąga ale zdecydowanie jestem hetero.

Gość piękna marchewka
3 :)

Gość halina 38
Ja kiedys nie mnialam takich pociagow ale z wiekiem ta samo przychodzi. Nieraz mam ochote na jakas mlodsza pania tak do 25 lat. Pozdrawiam wszystkich bi.

Gość Ja nie mam skłonności bi.
Nigdy nie byłam zakochana w kobiecie, ani nie podniecałam się nią. Nie sądzę żeby większość kobiet o czymś takim myślała. Podczas dorastania może pojawić się okres dużej fascynacji własną płcią, porównywania, zazdrości, podziwu, ale bez powiązania z chęcią seksu. Potem piękno innej kobiety ocenia się w ten sam sposób jak piękno małego kotka. Czyli podoba się, ale nie chcemy pieprzyć ani takiego kotka, ani kobiety.

Gość ciekawy temat...
up up

Gość polak z wyksztalcenia
nie mówi się nie otwarłam tylko nie otworzyłam😴

Gość Luckyyy:)
2. Intryguje mnie kobiece Ciało:)

ja jako facet jestem zdecydowanie les

uwielbiam kobiety a dwie i więcej to już bajka:)

Gość spokojna Filiaa
mam czasami i tego sie nie wstydze

Gość sanchali93
ja jestem zdecydowanie bi. mam faceta teraz ale kiedys uprawiałam sex z dwoma kolezankami i bylo bosko, teraz ciagle o tym mysle chcialabym znow to zrobic jednak mojego faceta to nie kreci

Gość anielica z artykułu
wpisujcie sie dziewczęta

Gość anielica z artykułu
cześć co tak cicho? pomyślałam sobie , że brakuje w ankiecie jeszcze jednego punktu: 5. Nie wiem.

Gość Początkująca,
1. Wyobrażam sobie najróżniejsze i niesamowite świństwa, ale fantazji z kobietami u siebie nie zaobserwowałam.

Gość heeeeeeeeeeeeej
wpisujcie sie

Gość pińcset pińdziesiąt
Ten rzekomy biseksualizm u kobiet, to współczesna "moda". Zaczęło się od tego, że przygasłe, podstarzałe gwiazdeczki hollywoodzkie (np. Madonna), by zwrócić na siebie uwagę zaczęły całować się publicznie, na różnego rodzaju galach itd., co miało sugerować ich rzekomy biseksualizm. Potem przyszły piosenki typu "I kissed a girl" K. Perry, które transmitowały do głów nastolatek, że kobiecy homoseksualizm jest "fajny i modny". Teraz zależność wygląda w ten sposób, że im głupsza, mniej wykształcona kobieta, tym częściej czuje się bi- czy homoseksualna.

Gość sylwusiaaa2
Powiem szczerze ze od niedawna pociagają mnie dziewczyny i bardzo chetnie sprobowalam bym z dziewczyna czegos wiecej, bo jesli chodzi o pocalunki to mam to za soba :)

Gość Leticja
Ja z przyjacolka czasami sie zabawiam i jest bosko....ona wie czego ja potrzebuje i co mnie kreci :-)

Gość hiehiehiehieheie
jestem lekko bi. teraz mam męża i nie w głowie mi takie pierdoły, ale swego czasu lubiłam się zabawić także z przyjaciółkami, choć zawsze większy pociąg miałam do faacetów.