Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikjpop[omajka

zwolniona z pracy na zwplnieniu lekarskim

Polecane posty

Gość ikjpop[omajka

Mam pytanie odnowila mi sie dawna choroba na ktora kilka lat sie leczylam ,lekarz dal mi zwolnienie ,pracodowaca ma mi zagwarantowac inny rodzaj pracy ,pracodawca nie ma dla mnie w tych warunkach innej pracy i mnie zwolnil ,komu zaniesc moje zwolnienie lekarskie? mam tez skierowanie na fizykoterapie. Aha pracodawca w tej sytuacji mogl mnie zwolnic to wiem.

Gość ikjpop[omajka
mieszkam w Anglii

Gość Trata rata
Nie bardzo rozumiem treść twojego komentarza. O co właściwie pytasz? Moze napisz jeszcze raz, jakoś uporządkuj składnie, bo cieżko się połapać w tym co piszesz.

Gość ikjpop[omajka
Moje pytanie komu mam oddac zwolnienie lekarskie gdy zostalam z wolniona z pracy z powodow zdrowotnych? zwolnie lekarskie od lekarza -dla pracodawczy zawieralo klauzule ze pracodawca ma mi dac inna prace ,ale pracodawca nie ma dla mnie innej pracy nie wymagajacej udzialu mojej prawej reki i mnie zwolnil z powodow zdrowotnych .

Gość farba dulux do lazienek
Hmmm... nigdy nie spotkalam sie z taka sytuacja, przeciez sa dlugoterminowe zwolnienia lekarskie, z nadzieja ze stan pracownika sie polepszy. Wyplacane jest chorobowe do 6 miesiecy bodajze, pozniej nie wiem. Jestes pewna ze pracownika na chorobowym mozna zwolnic? Nie chce mi sie juz sprawdzac na dp. Jesli stracilas prace i jestes chora to mysle ze pierwszym miejscem jest Jobcentre - tam ewentualnie zasilek dla bezrobotnych i inne finansowe wsparcie. Przynajmniej taka teoretyczna wiedza dysponuje, sama nie mialam okazji skladac o zasile :) Ale na Twoim miejscu udalabym sie jeszcz po porade prawna.