Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy seksowne i piękne mężatki są wierne?

Polecane posty

Gość Piekna i sexowna
Ja bylaw w takiej sytuacji 7 miesiecy meza nie bylo i nie zdradzilam go, po 7 miesiacach dolaczylam do niego. Od roku mamy kryzys, facetow sie obok mnie kreci, az za duzo, ale jestem wierna. Chce oddejsc, ale jestem tchorzem, moze gdy ma sie do kogo jest latwiej... Faceci nawet w towarzystwie mojego meza mnie podrywaja, nie raz uslyszalam nawet w mojej obecnosci "... masz piekna zone stary" Moj maz zawsze dziekuje, ale widze, ze w srodku sie gotuje... :D

Gość jefrvgnhwiofn
Ja nie zdradzam, a powodzenie ma, nawet u mlodszych, bo ja wygladam na 20 lat :P a mam 28. Oboje z mezem mieszkamy i pracujemy zagranica. Dlaczego nie zdradzam? Nie mam takiej potrzeby-kocham meza, jest wspanialym ojcem, seks mamy udany. Zreszta nawet, gdyby cos miedzy nami bylo nie tak, to najpierw bym sie rozstala z mezem, a potem ewentualnie pakowala sie w jakis zwiazek.

Gość Fajna30+++
są :) ale ciężko, bo atak idzie z każdej strony :)

Gość jefrvgnhwiofn
Znam wiele udanych malzenstw, z roznym stazem. Tam, gdzie jest milosc, zdrady nie bedzie zwlaszcza, gdy naprawde sie kocha, to takie uczucie trwa mimo uplywu lat.

Gość fghh
Jeżeli kobieta wyszła za kogoś bo tak jej kazali rodzice albo bo facet ma niezłą kasę to może i zdradza ale jeśli go sama wybrała i on ją podnieca to inni się do niego nie umywają

Gość jefrvgnhwiofn
atak idzie z kazdej strony? Moim zdaniem taka podatna na ataki Pani jest po prostu zakompleksiona i iloscia adoratorow podnosi swoja wiare w siebie, imponuje jej to. Ja tam wszelkie proby flirtu ucinam w zarodku. Nie zachowuje sie tez jak slodka idiotka trzepoczaca rzesami i rzucajaca ponetne spojrzenia facetom-wiec i taki potencjalny adorator ma utrudnione zadanie.

Gość jefrvgnhwiofn
Flirtowac lubie z mezem, mijamy sie w pracy, bo chodzimy na dwie rozne zmiany-jakis szybki buziak wtedy, czy trzymanie za rece w korytarzu, czy fajny, podkrecajacy atmosfere tekst i wyzywajace spojrzenie Zycze tego wszystkim malzenstwom :)-i maz juz czeka na mnie w salonie, gdy wracam z pracy... :P

Gość kamil1979jgora
Looser jak wyjeżdżasz na miasto samochodem to masz pewność że nie będziesz miał wypadku?

Gość jefrvgnhwiofn
Looser nie ma prawa jazdy

czy kobiety są wierne? to zależy od kobiety ja jestem zdania, że szybciej zdradzi brzydka jeśli kobieta est piękna, owszem, jest tego świadoma, ale i przyzwyczajona do ciągłej adoracji i raczej nie zwraca na to uwagi myślę, że brzydka kobieta szybciej się skusi na taką egzotykę jak męskie zainteresowanie

Gość jefrvgnhwiofn
Jak dla mnie nie ma reguly, czy szybciej zdradzi brzydsza czy piekniejsza. Zalezy od predyspozycji danej kobiety i jej poczucia wlasnej wartosci. Jesli sie kocha partnera/meza, to sie nie zdradzi.

Gość i takie i takie.
Zdradzają i brzydkie i atrakcyjne,bardziej zależy to od charakteru niż urody,ale też od meża!!!!Jeżeli facet nie zauważa żony wcześniej czy później moze spodziewac się,że ona zdradzi.Wcale nie chodzi o seks tylko zainteresowanie i docenianie od czasu do czasu .Nikt z nas nie lubi być szybą!!