Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaati

Szef - poooomóżcie!!!

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaati

Szef zaprosił nas na parapetówkę do siebie. Chcę mu coś kupić fajnego, bo głupio przyjść ze świeczką czy innym takim... Dodatkowo mam problem że on ma takie stare meble, nie wiem może antyki nawet... w każdym razie nie takie nowoczesne, że byłoby mi łatwiej wybrać. Nie mam kompletnie pomysłu, obeszłam chyba już wszystkie sklepy, będzie mi głupio. ludzie z pracy tez zbyt chętni nie są do pomagania, bo każdy tam samo sobie wymyslił żeby było fajne, moze moglibyscie jakos wesprzeć mnie pomysłami?

Gość ej a nie boicie się, że
Jak nie wiesz co kupić to albo poleć w standard - kup kwiatka ładnego w doniczce (albo zamiast kwaitka np drzewko mandarynkowe czy cytrnowe, nie są trudne w pielęgnacji) albo kup po prostu dobre wino i tyle. Lubi alkohol? Może jakiś elegancki, drewniany stojaczek na wino? Dużo nie kosztuje, a ładnie wyglądałoby do takiego mieszkania.

Gość kaaaaaaaaati
post powyzej nie musisz się podszywać pode mnie

Gość może tak?
my mamy stół który jest antykiem, ostatnio od teściowej dostałam na niego piękną robioną ręcznie serwetę, coś przepięknego. świetne na oryginalny prezent

Gość masz fajnego szefa
skoro zaprasza pracowników na parapetówę :) ja bym kupiła dobre wino, lub whisky,albo jakiś inny alkohol. Serweta koronkowa to nie jest dobry pomysł na prezent dla faceta :O

Gość awsdav
szampan ...i tyle