Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123 heven

faceci i ich spojrzenie na ......

Polecane posty

Gość 123 heven

przedwczoraj chyba i wczoraj byly posty o waleniu konia przez facetow..troszke mnie to zanurtowalo ...bo my kobiety sie tym brzydzimy kiedy nasi faceci robia to w ukryciu przed nami a moze faceci maja na to inne spojrzenie na to? moze oni mysla ze to nic takiego? i nie tyczy sie to bezposrednio ich partnerki..i nie wynika to ani z jej wygladu czy czegos innego o co kobiety podejrzewaja/ ? moze wypowiedza sie faceci...

Gość SeSz
Walić konia to wielki wstyd, żaden prawdziwy facet nie mówi o tym głośno, bo jeśli któryś to robi (a robią praktycznie wszyscy) to oznaka że nie mają w swoim życiu kobiety

Gość 123 heven
no wlasnie wszyscy faceci to robia....a dlaczego to robia w ukryciu? i czy wala konia z powodu takiego ze cos im nie pasuje w partnerce czy po prostu ot tak?

Oczywiście, że masturbacja jest częstsza, kiedy partnerka "nawala" pod jakimś względem. ­

Gość 123 heven
ja wczoraj zlapalam swojego m na waleniu.byla awanturka caly dzien sie nie odzywalam -wieczorem tak mu dalam popalic...ze mu w piety poszlo...tyle ze -----------------------------------on patrzyl na mnie troszke jak na glupia i zdalam sobie sprawe z tego ze jego walenie konia nie dotyczy mnie...on nie robi tego przeciwko mnie

Gość kobiety też to robią
No ale przeciez my kobiety też sie masturbujemy to robimy sobie wtedy lepiej niż niejedna zmyslna raczna faceta lub jego języczek. nas różni od nich to, że my ptrafimy o tym mówic ze swoją połówką ...