Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkara23

dzisiaj bylam w centrum handlowym w wawie i pozazdroscilam innym kobiet,zalamka

Polecane posty

Gość plotkara23

weszlam do jednego sklepu z butami z ciekawosci ale poczulam sie jak rumun wsrod polek buszowala kobieta gdzies na oko 40 lat, odpierdzielona jak na wybieg Twarz mega zadbana, porzadnie ubrana...bardzo klasycznie ale bardzo drogo. Wziela buty z polki za 1200 zl ( botki) i sobie je kupila....,do tego torebke za 900 zl zazdroszcze takim kobietom bo nie dosc ze sa ladne, zadbane to jeszcze maja zajebiste ciuchy :(

Gość Miliana23
i na dodatek kupe kasy tego zapomniałas dodać

Gość ale co z tego....
co z tego jak i tak je zeżrą robale ;)

Gość plotkara23
ja mam np kolezanke z pracy ktora zarabia 2500 ( tyle co ja) ale jej maz juz zarabia 15 tys ....maja jedno dziecko 3 letnie Mieszkanie odziedziczyli po dziadkach, 80 metrow odnowione Ona nie chodzi w tanszych kozakach niz za 800 zl, teraz kupila sobie 2 pary butow kazara za 2 tys:( do tego jest ladna wysoka zgrabna i ma szczescie

Gość plotkara23
mam 27 i nie mam bogatego meza, bogatej rodziny ani predyspozycji do zajmowania wysokiego stanowiska niestety nie kazdej jest dane byc ksiezniczka

Gość Nic strasznego
Mam 50-lat ,buzię zrobioną i też kupuję drogie ciuchy tylko nie za bardzo mam się gdzie wystroić ,bo nie pracuję.

o boże to tylko glupie buty i ciuchy.....90% mężczyzn nie odróżni butów za 200zl od butów za 2tys 🖐️ podobnie jak z ciuchami... .xxx wiec jedynie kobiety to rozpoznaja ale obstawiam ze skutecznośc w granicach 20% maks. xxx wiec jak hcesz pokozaczyć to sobie kup buty za 200 identyczne na pierwszy rzut oka jak takie modne z sieciowki za 2k i bedziesz cool