Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem jaka wybrac

Jaka diete polecacie po glodowce 10 dniowej?

Polecane posty

Schudlam troszke i chce utrzymac ta wage i dalej chudnac na jakiejs dobrej diecie tylko nie wiem ktora wybrac.Ktora jest w miare lekka i latwa?

Gość lekkostrawną na początek
ze dwa dni tylko soki, potem warzywa/owoce, trochę nabiału, ale pomału, bez smażenia, jedynie gotowanie/na parze. mogę wiedzieć z jakiej wagi startowałaś i ile zrzuciłaś? tylko na wodzie te 10 dni? pytam, bo też się przymierzam :)

ja jeszcze jestem dalej na glodowce dzis mija 6 dzien startowalam z wagi 55.5kg dzis waze 53kg i wreszcie sie zmiescilam w moje ulubione biodrowki rozmiar 25;) zamierzam dokonczyc glodowke i byc na niej te 10 dni jakie zaplanowalam.Zaczne wychodzic z glodowki we wtorek.Kupilam juz dzisiaj sok z burakow i jablek - hortex.Niestety nie mam sokowirówki.

Gość lekkostrawną na początek
zatem powodzenia :)

dzieki Mam nadzieje ze waga nie powroci.A glodowke polecam kazdemu ja sie meczylam z tymi ostatnimi kg przez ostatnie 3 miesiace.Zadna dieta nie dzialala.Dopiero glodowka sprawila ze waga zaczela spadac i zaluje ze wczesniej na nia nie przeszlam wystarczylo tylko 6 dni ,dodam jeszcze ze wczesniej mialam spory cellulit a teraz gdy sciskam uda jest go o 80% mniej i jest prawie niewidoczny.Nie wiem jakim cudem to sie stalo .Stosowalam mnostwo kremow na cellulit i zaden nie dzialal a glodowka jak jakas magia ;) naprawde polecam kazdemu ,jak przetrwacie 3 dni to pozniej juz tylko z gorki.

Gość uhjkhn
Najpierw to ty dobrze z tej głodówki wyjdź, podkręć metabolizm a dopiero potem się zastanawiaj nad dietą.

no wlasnie planuje 3 dni na sokach warzywnych a pozniej moze ryz z warzywami albo moze diete kapusciana tak z 5 dni, cos wymysle.

Gość A ile masz wzrostu
jw

167cm