Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdk88f88ff

SKOŃCZYŁAM 30 LAT W TYM ROKU I MAM DOŁA JAK DIABLI...JESTEM STARA!!!

Polecane posty

Gość kdk88f88ff

A nie mam ochoty na dzieci i malzenstwo I POWAZNE ZYCIE,, cala wioska mnie obgaduje ze w tym wieku nie jestem jeszcze mezatka mimo ze mam chlopaka i nie mam dzieci a ja dzieci nie chce i slubu i jestem jak dziecko psychicznie czuje sie jak nastolatka CZEMU WIEK MNIE OGRANICZA? JEZU CZEMU JESTEM JUZ STARA ?NIE CHCE MIEC 30 LAT juz za pozno na wszystko mlodosc minela a nawet jej nie przezylam tak jak chcialam:( buuuu pocieszcie mnie

Gość DO PYTAJACEJ
MOZE SIE przeprowadzisz? W duzym miescie patrzy sie inaczej na 30 latke A jakbys chciala spadzic swoja mlodosc? sama siebie ograniczasz takim mysleniem to czego nie robilas, mozesz zrobic po 30, w czym masz problem?

Gość Alia30
No co Ty przestań :)Najważniejsze, że masz swoją drugą połówkę u boku, a gadaniem ludzi na wsi się nie przejmuj! Co to, jakiś przepis jest, że do 29 r. życia trzeba dziecko urodzić Młoda jesteś, poza tym mamy tyle lat na ile się czujemy, 30-latka może być bardziej spontaniczna od zgorzkniałej20-latki głowa do góry :)

Gość Alia30
Dokładnie, w większych miastach brak dzieci w wieku 30tu lat nie stanowi problemu :)

Gość ale w tym wieku znam
takie 3ostki ktore nie pracowaly nigdy legalnie na umowe i w polsce po przyjezdzie zza granicy chca prace dostac i pracodawca sie smieje im w twarz i mowi im ze na ich miejsce ma mlodsze kobiety W TYM WIEKU DOSTAC PRACE BEZ DOSWIADCZENIA TO CUD NAD CUDA

Gość nigfghj
Po pierwsze zmien miejsce zamieszkania. Po drugie: 30 lat to kobieta w samym rozkwicie: wiedząca czego chce, znająca siebie, dojrzała, aby w pełni przeżywac macierzyństwo, jeżeli tego pragnie, to nie 20stka pytająca, co wypada Jesteś w najlepszym wieku, korzystaj!

Gość wiele nas łączy...
tylko ja 2 lata mlodsza

Gość fru fru fru
starość to przede wszystkim stan umyslu. ja mam 34 lata i jestem jeszcze bardzo mloda. ale ty rob jak chcesz.