Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksawerryy87

dylemat

Polecane posty

Gość ksawerryy87

Proszę Was o radę. Jakieś 3m-ce temu poznałem świetną dziewczynę. Serce mocniej mi zabiło, Ona też była mną zainteresowana. Przez 2m-ce byłem pewien, że narodzi się z tego coś poważnego, myślałem o Niej nieustannie. I..sam nie wiem, co się stało. Nagle, stopniowo przestałem to czuć. Niczym mi absolutnie nie zaszkodziła, nie zraziła. Nie mam Jej nic do zarzucenia. Nagle po prostu odkryłem,że nadal tęsknię za swoją pierwszą dziewczyną. Nie wiem, co to spowodowało, bo nasz związek skończył się 2 lata temu, a ja już wręcz o nim zapomniałem, byłem gotowy na nowe relacje. Teraz jest mi zwyczajnie głupio. Ta dziewczyna załamała się strasznie, ma poczucie winy, czuje się gorsza. Nie wiem jak się zachować, bo uważam,że jest genialną dziewczyną. Mam do siebie sam żal, że Ją wywiodłem w pole, ale kiedy mówiłem Jej, że chcę z Nią być naprawdę tak czułem. Jak się zachować? Czy utrzymywać z Nią koleżeński kontakt czy lepiej się wycofać, żeby nie robić złudnej nadziei? Co mówić?

Gość ksawerryy87
no doradzcie cos

Gość hehehehehehahahehehaha
najlepiej zerwać kontakt

Gość sama w zwiazku
lepiej zerwać, pozwolić jej znalezć szczęście z kimś innym, a jesli jest taka wspaniała, nie chcesz stracic z nia kontaktu, to zdecyduj sie na nia na powaznie.

Gość powiem i ja.....
zerwać kontakt żeby nie robić dziewczynie nadziei na coś więcej a Ty widocznie nie jesteś jeszcze gotowy na nowy związek

Gość ja dziewczyna doradzam Ci
Zerwij kontakt bo w przeciwnym razie ona bedzie miala nadzieje na cos wiecej

Gość ksawerryy87
Ale czy przed zerwaniem kontaktu powinienem się Jej jakoś wytłumaczyć, coś Jej powiedzieć, napisać? Martwię się o Nią, bo Ona czuje się fatalnie. Sama już się do mnie nie odzywa, ale wiem od Jej przyjaciółek,ze załamała się kompletnie i miała najgorsze myśli. Nie chciałbym,żeby myślała źle o sobie. Ja wręcz uważam Ją za bardziej wartościową od mojej Byłej i od wielu innych dziewczyn, ale nic nie poradzę,że się nie zakochałem..

Gość ksawerryy87
A czy zerwanie kontaktu nie będzie wyglądalo jak brak szacunku? Tak jakby już bym Jej nie cenił?

Gość nie przetlumaczysz
proponuje napisac dlugi mail.Wszystko jej wytlumaczysz w taktowny sposob.Zapewnisz o dobrych checiach i pragnieniu , by ja nie zranic. Napisz, ze ja bardzo szanujsz i za ten czas spedzony razem dziekujesz jej .Nie chcesz dalej ja zwodzic i dawac nadzieje , tym bardziej ze nie ejstes w stanie obdarzyc ja uczuciem milosci .3 miesiace nie jest tragedia , musi przez to po prostu przejsc .