Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaajaola

po jakim czasie od odstawienia tabletek zaszłyście w ciążę?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaajaola

Drogie Panie, naogladałam sie przed chwilą "Rozmów w toku" o zapłodnieniach in vitro. Jedna z kobiet stwirdziła, że brała tabletki 10 lat i po ich odstawieniu miała problem z ciążą. Często o tym myślę. Sama biorę tabletki 4 lata. Mam 24 lata. Nie planuję dzieci w przeciągu ok 3 lat, wiec na razie biore te tabletki. Ale co jeśli kiedyś wpłyną negatywnie na płodność? Nie wiem czy to istotne, ale miałam kiedyś torbiel na jajniku. Ille lat brałyście tabletki i w ile cykli po ich odstawieniu zaszłyscie w ciążę? Czy może były to ciąże mnogie? :) Jak oceniacie wpływ tabletek na płodność? Czy widzicie jakąś różnicę?

Gość Perw po spamie
90% kobiet nie robi żadnych badań przed rozpoczęciem współżycia i nie sprawdza swojej płodności, więc takie gadanie, że po tabletkach nie mogą zajść w ciążę jest bez sensu.

Gość jaaaaaaaaaajaola
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość bialamasajka
Ja brałam tabletki 5 lat. Potem zaszłam o 4 miesiącach - określałam sobie dni płodne mikroskopem owulacyjnym. Kochaliśmy się głównie jak wypadły i się udało. Tabletki muszą być dobrze dobrane i trzeba o tym pamiętać.

Gość rfgtdfgdx
ja jestem 4 lata po odstawieniu tabletek i do tej pory w ciaze nie zaszlam