Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie chcialabym byc niegrzeczna

stuklnela mi cwiartka i namawiaja mnie na kremy p/zmarszczkowe

Polecane posty

ogolnie srednio wierze w ich skutecznosc ale dzisiaj mi tak w pracy nagadaly ze postawowilam sie skonsultowac na jedynym forum na poziomie w tym kraju;p wygladam b. mlodo zmarszczki jakie zaobserowowalam to kolo ust- od dzisiaj postanowilam sie nie usmiechac. ;) wiec co z tymi kremami?

Gość dssddsdsdfdf
kolo ust? takie zmarszczki robią sie najpoźniej, kolo menopauzy a ty juz je masz?

Gość po prostu bardzo dobrze
nawilzaj skore i odzywiaj ja

gowno prawda, wiekszosc przeciwzmarowych zawiera silikony, a jak stosujesz oleje to jest juz samo w sobie super nawilzenie. najbardziej przeciwzmarszczkowo dziala arganowy chyba, jesli juz jestesmy przy tych zmarach.

super odzywienie mialo byc :O

a jakich kremow uzywasz tak normalnie? podziel sie informacja, bo akurat kosmetyki to moj bzik :P

Gość to mi doradzisz w takim razie
ja uzywam bambino dla dzieci, a mam 28 lat i zadnych zmarszczek jak narazie

z tymi silikonami to oczywiscie chodzilo mi o to ze daja efekt wygladzenia jak sa nalozone na twraz

ja kocham kolorowe kosmetyki ale nie znam sie za bardzo na tych do pielegnacji. moje zmarszcczki sa jak u Joli :P http://i.pinger.pl/pgr454/bdb5344200025e974a32a961/%C3%93sme.jpeg (zdjecie po prawej to retusz). na dzien uzywam kremu nievea taki z blekitna nakretka- jako jeden z nielicznych nie uczula mnei :) ostatnio kupilam z nievea nowy hydro sensetion i mialam twarz jak balon- ale dopiero po tygodniu uzywania;/ nigdy nie uzywalam kremow z aptek jak vichy czy eucerin. niekoniecznie wierze w to ze drogie to dobre- przeszlam walke z wlosami i uwazam ze naturalne kosmetyki sa duzo lepsze i rzadziej uczulaja- dlatego zakochalam sie w oleju kokosowym ktory stosuje jako maske do wlosow, mleczko do ciala i krem do twarzy. mozna go tez jesc ale to inna bajka;) raz na jakis czas jak sobie przypomne robie peeling- mam taki niby profesjonlany z ziaji z pompka. jezeli chodzi o pielegnacje twarzy to tyle :D

aha, lubisz naturalne kosmetyki dlatego uzywasz nivei :D spoko :D ja CI moge polecic kremy brzozowe sylveco, dla mnie byly odkryciem, tez mam bardzo wrazliwa skore, bardzo bardzo nawet ;)

a niestety to co Ty masz, to jest zmarszczka mimiczna, no bez przesady juz, czyms takim naprawde nie ma sie co przejmowac :) lepiej miec zmarszczke od usmiechu niz od gniewu ;)

ja mam bardzo slabo zaznaczone przy samym nosie tylko, bardzo bardzo slabo, wiec nie kazy ma, a jej chodzi raczej o to obok ust jak idzie

hehe z tymi naturalnymi kosmetykami to teraz zaczelam szalec :D:D nivea to chyba z przyzywczajenia- jako dziecko mama nacierala mi buzie zwyklym granatowym a jak podroslam to zaczelam wybierac :P prawiczku idz ciemniaku jak nie wiesz o czym mowa ;) poszukaj sobie bruzdy na dupie ;p

ja sie nim nigdy nie nacieralam bo strasznie mnie uczulal (ten granatowy) wiec i innych nawet nie probowalam

a tez bardzo sie interesuje kosmetykami naturalnymi, juz od ponad roku wsrod takich szukam. nie unikam zupelnie tych mniej naturalnych, ale jednak najlepsze sa te naturalne dla mnie

ja jeszcze nie mam czegos takiego, fakt ze skora sie w tym miejscu inaczej uklada ale jak ktos wyzej napisal, nawet dzieci to mają, to nie są zmarszczki jeszcze

to takie naturalne zagięcie skory po prostu. tak jak mowie u mnie cos takiego jest tylko przy nosie i to ledwo widoczne, bo tak mi sie twarz sklada w smiechu :D ale niektorzy maja to bardzo mocno zaznaczone

a te kremy co polecasz to gdzie kupujesz i w jakich cenach? zalezy mi na kremie po ktorym szybko bede mogla sie umalowac. do tego mam sucha skore- czasami az mam takie jakby liszaje suche ale nie wiem czy to uczulenie na kosmetyk czy co. ostatno kupilam do wlosow taniutka odzywke bez olejow mineralnych, parabenow silikonow itd itd- efekt przeszedl moje najsmielsze oczekiwania. zaden loeral montibello ani inne kosmetyki ktore nabywalam w hurtowniach fryzjerskich nie zrobily takich cudow jak ta odzywka. i co? mozna bez tego calego swinstwa? mozna :d

jaka to odzywka? ten krem sylveco ma wersje zwykla i lekka, lekieij nigdy nie uzywalam, na pewno jest na noc zajebiaszczy. ja go w mrozne zimy na dzien pod makijaz uzywalam tez, tyle ze malutko ipotrzebowal czasu, nic mi sie nie wazylo na nim. w sklepie zielarskim, kupuje. super firma, podoba mi sie tez ze jak masz pytanie to mozesz maila do nich napisac i zawsze odpisza.

to zalezy od budowy twarzy, bo ja np. mam 28 i nie mam czegos takiego jeszcze, natomiast takie zmarszczki mozna juz zobaczyc u 20 latek, bo taką mają budowę twarzy, ze takie zmarszczki sie szybko robią.

a to kolezanki z pracy ci to wytknely? fajne masz koleżanki, nie ma co :O

dokladnie, budowa twarzy. ale tez rodzaj skory, bo wiadomo ze na tej suchej duzo szybciej sie beda takie kreski zaznaczac i wyrazniej niz na tlustej.

alterra - teraz kupilam tez maske do wlosow zel pod prysznic i mleczko do ciala.po zelu pod prysznic w koncu nie mam skory jakby obsypanej maka, mleczko fakt wchlania sie ciezko ale skora po nim jest genialna. sprobuje tego kremu.a ile kosztuje? kolezanki?? wszystkie sporo starsze ode mnie wiec zazdroszcza;p

czyli ty masz 25 a one koło 50tki? ;) i wytykają ci pierwsze oznaki starzenia? fajne towarzystwo w pracy. ja wlasnie tez malo sie usmiecham, moze dlatgeo nie mam zmarszczek.

20 kilka zl kosztuje tamten krem, nie jest drogi. alterre znam od dawna, fakt ze jak za te cene to kosmetyki ma naprawde swietne :) i naturalne :) szamponu ich uzywam, odzywki tez sa niezle, taka z morela i olejem z kielkow pszenicy byla bardzo fajna ale teraz mam vatike i jestem zachwycona jak wygladzone sa moje wlosy :) zele pod prysznic mi nie podchodza, bo wole mydelka naturalne, ale peeling jest ge-nial-ny, naeet do twarzy go uzywam, chociaz troche daje alkoholem :P i oliwki z alterry, bardzo bardzo polecam

a co myslisz o kremach dla dzieci, bo ja tylko takie uzywam? np. bambino, albo nivea. nie wierze w te przeciwzmarszczkowe