Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghgjhjk

powiedzcie szczerze co myślicie pomocy.

Polecane posty

Gość fgfghgjhjk

spotkałam sie z facetem z internetu miło spędziliśmy czas w knajpie, tak mi sie wydawało...ale podczas naszej rozmowy wychodził dwa razy do łazienki myślicie że pisał z inną? :o jak do knajpy przyszła grupa ludzi którzy byli głośno to powiedział że nas zagłuszają i sobie nie pogadamy, było pózno w nocy w sumie, dużo knajp pozamykanych i odwiózł mnie do domy, powiedział że jeszcze mnie następnym razem gdzieś zabierze i dziękuje za miły wieczór...

Gość jamen23421
daj mu szanse na lepsze poznanie;) spokojnie ;) może poprostu chcialo mu się

Gość fgfghgjhjk
po spotkaniu ucich na dwa dni, nie odezwał sie chociaż był na gg chyba kłamał i mnie olał prawda? :( miałam nie pisać ale napisałam do nieby by mieć jasną sytuacje i zapytałam czy chce urwać kontakt? a on napisał że nie widzi potrzeby, nie odpisywał mi z zaangażowaniem

Gość cxcxcx
pierwsza rzecz jaka mi przyszla do glowy to to ze dzwonil, zeby sie skonsultowac z kims co ma robic, wyglada na to ze nie spodobalas mu sie i szukal rozwiazania jak by ten wieczor jak najszybciej zakonczyc. stad wymowka - ze ludzie za glosni. jakby mu naprawde zalezalo to nawet 100 klaksonow nie stanowiloby problemu... ale niewiem. to ty z nim bylas. jakie sa twoje odczucia? zapytaj sama siebie...

Gość Bananaaa
Nie oszukujmy się, ja zawsze kiedy pisałam z kimś z internetu nie ograniczałam się tylko do tej jednej osoby, zawsze było paru facetów. Zwykle okazuje się, że na żywo wcale nie jest tak fajnie jak w necie. Może jesteś takim przypadkiem a on będzie szukał dalej

Gość fgfghgjhjk
jamen23421 nie rozumiem, mogłabyś rozwinąć? chciało mu sie? myślisz że chciał mnie odrazu do łóżka zaciągnąć? nic takiego nie wyczułam... chyba mnie olał i nie odezwie sie już pózniej napisał jeszcze że ''od przybytku głowa nie boli'' mam to rozumieć że obojętna mu jestem? ;) prosze poradzcie mi coś, podpowiedzcie obiektywnie o co mu chodzi jestem młodą osobą, nie mam dużego doświadczenia z facetami :(

Gość posterekella
up

Gość SaSUNNIIA
up

Gość jednoosobowy głos tłumu
to bylem ja. jestes wspaniala kobieta, piekna o ktorej myslalem tylko ze jestes na jedna noc. ale zrobilo mi sie zal dlatego cie zostawilem, nie chcac cie ranic... ok lepiej juz ci?:classic_cool:

Gość fgfghgjhjk
nie, prosze kogoś normalnego

"nie rozumiem, mogłabyś rozwinąć? chciało mu sie? myślisz że chciał mnie odrazu do łóżka zaciągnąć?" chciało mu się w sensie, że wyszedł dwa razy za potrzebą :D

Gość fgfghgjhjk
aaaa....spoko :D

Gość Gtmag
prawdopodobnie tak go podniecałaś że wychodził do łazienki zwalić konia 🖐️

Gość fgfghgjhjk
jakby tak było to by sie do mnie odezwał po randce :D

Gość cvdvdvg
up

Gość dfsfdsf
prosze o rade

Gość dfsfdsf
up