Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yytujytujyujyt

dziecko 19 mcy, je prawie samo mleko, wyniki ma dobre, martwic sie?

Polecane posty

Gość yytujytujyujyt

moj 19 miesioeczny syn czasami przez kilka dni potrafi jesc tylko mleko, wypije troche herbaty, zje wafla ryzowego, czy troche chleba i tyle, martwic sie? to minie? rozwija sie dobrze, nie choruje

Przerabiałam ten temat z moim synem, nawet był chyba nieco starszy. Pił bardzo dużo nawet do 800 ml. na dobę, rozwijał się świetnie i nie chorował, potem mu to przeszło zaczął jeść inne rzeczy ale do dziś uwielbia mleko i potrafi wypic pół litra na dobę.

Gość Niunulkai
Masz prawo się martwić dziecko w tym wieku powinno już jeść stałe posiłki ewentualnie 2 razy mleko rano i wieczorem. Mam nadzieje , ze gotujesz sama bo jak dajesz te ochydne słoiczki to nic dziwnego że nie je

Gość yytujytujyujyt
nie no sloiczkow nigdy nie dostawal ;) od poczatku je sam, nic mu nie wciskalam i ma takie dni, ze je bardzo duzo wszystkiego, a czasami takie ze samo mleko

Gość ja bym sie martwila
moja ma prawie 19 miesiecy i je 5 posilkow dziennie, pije rowniez 400 ml mleka: - sniadanie mleko i kromka chleba - owoc -obiad (normalny jak dla doroslych) - jogurt - kolacja (normalna jak dla doroslych: risotto, makaron itp) - mleko. w tym wiku nie da sie zyc na mleku....

Gość yytujytujyujyt
nie da się, a on żyje i to całkiem dobrze.. zastanawiam sie tylko czy to samo przejdzie

Gość xv\xvzxcv
moja ma 2 latka i też są dni że jedzie na kaszkach a są takie że je normalnie jak my z mężem. Wyniki ma OK,. Większość ostatnio jest tych dni kaszkowych :)

Gość yytujytujyujyt
a jakie kaszki je? moj czasami jaglana czy gryczana je, ale nie codziennie