Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KarolkA.

KTÓRA DZIEWCZYNA POSZUKUJE MUNDUROWEGO?

Polecane posty

Gość chłopak pyta czemu?
tak lubisz mundurowych??

Gość chłopak pyta czemu?
a skąd jesteś? napisz coś o sobie?

Gość jamototu.
Mój mąż jest mundurowym i jeszcze motocyklistą na ścigaczu, szczyt marzeń osiągnięty :D :D :D

Gość jamototu.
znalazł mnie sam dosłownie, poznalismy sie na weselu, nie miałam z kimś iść i koleżanka mi załatwiła "kolege dla towarzystwa" :D

Gość singielka800
ŻADNA

Gość jamototu.
dokładnie, nie szukaj na siłe, co ma byc to będzie, tak jak ja :)

Gość chłopak pyta czemu?
no ja nie lubię motorów

Gość jamototu.
ja 25 on 28, w tamtym roku we wrześniu, dziś jesteśmy małżeństwem :) szaleństwo ale nie żałuje :D jestem bardzo szczęśliwa, i dla jasności nie "musieliśmy" poprostu chcielismy, miłość od pierwszego wejrzenia :) dosłownie :) jak w filmach :)

Gość jamototu.
dzięki, niegdy nie wiadomo co nas w zyciu spotka, Ciebie też może takie szczęście spotkać, trzeba tylko w to wierzyć :) ja byłam 6 lat w związku.... jałowym.... bez przyszłości... a głębi duszy wierzyłam, że po ziemi chodzi ten jeden jedyny, czekałam i sie doczekałam....

Wierzę w to :) I to nawet bardzo :) Wow... No to ładnie... A ile czasu byłaś sama ?

Gość jamototu.
kolejny szok.... miesiąc.... niecały... zerwałam 17 sierpnia.... a 10 września miałam wesele, które potwierdziłam ze bede, nie chciałam iść bo nie miałam humoru i ochoty, ale kumpela też była zaproszona i suszyła mi głowe, ze kogoś mi załatwi to towarzystwa, kolesia który nie pije więc pojedzie samochodem a ja na tą okolicznosć bede mogła się bawić i upić, bo zakończyłam pewien etam w zyciu.... i trzeba to "uczcić"... :) ja chyba książke napisze :)

Napisz napisz :) Ja ją bardzo chętnie przeczytam ^^ Ale że tkwiłaś w tym związku aż 6 lat... Jeśli wiedzieliście, że to nie ma sensu ? To po co ?

Gość jamototu.
przyzwyczajenie, pierwszy chłopak... były zaręczyny, może on chciał ale nie był dla mnie zbyt dobry, źle mnie traktował często, a ja wierzyłam wciąż że będzie lepiej bo były tez te dobre chwile, ale wkońcu miarka się przebrała... kiedy rozeszło się ze zerwałam co niektórym rozwiązały sie języki... to już zupełnie mnie dobiło i utwierdziło że dobrze zrobiłam...

Gość jamototu.
KarolkA - chyba wypchnełyśmy naszego mundurowego z tematu... ;p