Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snoolk

czy to normalne..??

Polecane posty

Gość snoolk

witam. ostatnio ponad miesiac staramy sie z chlopakiem o dziecko, tabletki antykoncepcyjne odstawilam tego roku w maju, i od tamtego czasu uzywalismy kondomow. Kupilismy wlasny dom i teraz staramy sie o dziecko... :) juz wydawalo mi sie, ze moge byc w ciazy, ale dzisiaj zaczelam krwawic... to nie byo krwawienie jak podczas okresu, tylko takie ''kapanie'' ... czy to oznacza ze zarodek obumarl ?? miesiaczke powinnam miec tydzien temu, wtedy tez zrobilam test ale wyszedl negatywny... nie wiem czego mam sie spodziewac podczas wizyty u lekarza a mam ja dopiero w poniedzialek... :( moze ktoras z was tak miala ?? co to moze oznaczac ??

Gość snoolk
??????

Moze to byc krwawienie ktore dziewczyny czesto myla z okresem. zrobilas jeszcze teraz test? Jesli krwawienie bylo dzis to nie jestem pewna ale jakbys jutro zrobila bete to nawet jesli to poronienie to ppwinna byc podwyzszona tyle ze malejaca ale pewnosci nie mam. to tak w kwestii poronienia. niemniej mysle ze w ciazy nie jestes skoro wtedy test byl ujemny.

Gość snoolk
no wlasnie to krwawienie jest inne od tych, ktore mam podczas okresu... ale czytalam tez, ze gdybym poronila, to krwawienie byloby obfite ... jutro chyba kupie jeszcze jeden test zeby byc pewna...

Gość snoolk
zrobilam dzisiaj test i wyszedl pozytywny :D juz niz z tego nie rozumiem

Nie chc Ci martwic ale po poronieniu hcg sie jeszcze utzrymuje przez jakis czas najlepsze by bylo usg... chyba ze sie myle