Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejo

brak seksu

Polecane posty

Gość andrzejo

mam 24 lat lata moja dziewczyna ma 18, myślimy o sobie poważnie nawet bardzo poważnie, jestesmy ze soba od 10 miesiecy, kochaliśmy się pierwszy raz po 5 miesiacach zwiazku ona jest moja pierwsza ja jej drugim partnerem. Kiedyś postanowiłem czekać z seksem do ślubu ale gdy poczułem że to ona zmieniłem na ten temat zdanie od tego czasu kochalismy sie w miare często, tak jak mielismy ochote. Niestety jakiś czas temu pokłocilismy się o jej kolegę który mieszał tylko w naszym związku wyznawał miłość itd pozniej zaczela sie kłotnia jeszcze o moja była i pytała co w niej takiego było że może była w czyms lepsza i powiedziałem czegoś czego do teraz żałuje powiedziałem "że może była lepsza w łóżku" na co ona zareagowała że źle mi z nią jest że wdg mnie jest słaba w łóżku i zarzekła się że już nigdy się nie będziemy kochać i jak narazie dotrzymuje słowa, a ona jest przecież moją pierwszą i chce żeby tak pozostało kocham ją i chce z nią spędzić resztę życia. Nie wyobrażam sobie tego z nią nie robić wcale. Z nikim nigdy się tak dobrze nie rozumiałem i nie byłem taki szczęśliwy, ale seksu też potrzebuje co robić ? ona twierdzi że bez seksu da się żyć i napewno wytrzymam...

Gość bored again
na bank prowo

Gość andrzejo
nie to nie jest prowokacja jestem zdesperowany nie wiem co robic

Gość brunetzielonooki
no nie moze nie byc prowo,brother...

Gość pokretlo w radiu
obstawiam ze to bedzie temat dnia:-) Aitore nie da sie zyc nie wytrzymasz finalnie Ona tez bo mloda;-)