Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek...

Jak w delikatny sposób zwrócic uwagę żonie żeby częściej myła cipkę?

Polecane posty

Gość odpuść sobie w weekend
mycie zębów, na pewno wyczuje

Gość slyszalam kiedys
ze ludzie dobieraja sie zapachami. Czyjs naturalny zapach moze Ci sie nie podobac, ale za to ktos inny bedzie go ubustwial. Jezeli chodzi o pipke, to czesto jest tak, ze jak sie jej nie myje regularnie to zaczyna krotko mowiac smierdziec, ale to samo jest w meskimi nazadami. jak cos sie kisi w majtach caly dzien, to tak jest tym bardziej, ze wytwarzamy tez sami jakies zapachy. Podpatrz jak czesto sie myje bo chyba jak razem mieszkacie to wiesz kiedy chodzi pod prysznic albo sie odswierzyc. Jak myje rano i wieczorem co najmniej to nie powinno byc problemu ze smrodem. Jezeli jednak jest, to znaczy ze nie lubisz jej naturalnego zapachu. Jezeli myje pipke zadziej niz 2 razy dziennie to jest leniwym brudasem. J a swojego chlopaka wyganiam pod prysznic, bo mam tendencje do zapominania :P

Gość kuzwa co za ciemnogrod
pewnie to tak wyglada ,przychodzicie z pracy a Tobie bzykac sie chce i raczej normalne ze tam nie pachnie, normalna babka nie podmywa sie co godzine z mysla ze akurat jej seksik sie trafi ;) ja nie mam problemu i jak nam sie zachce zabaw normalka szybki prysznic ,chyba ze szybki numerek wtedy to i zapach nie przeszkadza ;) nie wiem jak u was jest,dla mnie to rzecz oczywista mycie a tymbardziej jak wchodzi w gre minetka :) ja bym powiedziala prosto w oczy wez prysznic, chce cie cala wylizac;) male pytanko -robisz jej minetke jak jest nieswierza?

Gość He he he
Jaja sobie robicie !!! Co to jest za problem ??? Nie jestem żadnym "sterylnym" facetem...ale żeby nie dbać o higienę ( ogólną ) !!! To nie trzeba żadnej kasy tylko wodę i kawałek mydła !!! A tak na marginesie...wstaje to się golę i prysznic...przychodze z pracy prysznic...kładę się spać...kąpiel, czy to moja jakaś fanaberia, zboczenie ??? Bo mnie się wydaje że to coś zwykłego a zarazem normalnego, pozdrawiam WSZYSTKICH DBAJĄCYCH O SIEBIE...a tych co nie dbają...zapraszam do łaźni rzymskiej !!!

Gość Maniek...
No właśnie chodzi najbarziej o minetkę, bo l ubię jak jest świeża, normany sexik. ale jak troszke tylko nieświeża powąchac lubię :-)

Gość dziwnosc
prysznic/kapiel trzy razy dziennie to nie jest koniecznosc wedlug mnie. Zeby zadbac o higiene powinno sie brac prysznic raz dziennie i odswierzac sie takze w ciagu dnia. Jezeli wyniaka taka potrzeba prysznci mozna wziasc drugi raz jak np. po calym dniu pracy idziemy na impreze, randke itp. albo jak po prostu czujemy sie brudni. Niektorzy ludzie maja problemy z poceniem sie i wtedy to nawet koniecznosc. Kazdy powinien dostosowac czestotliwosc higieny do swojego organizmu i stylu zycia.

Gość maniek och maniek
i ona Ci daje lizac taka nieswierza brrr mi nikt nie musi mowic ,norma prysznic ... Wyglada na to ze kapiel wieczorna i ranno robi ?? Tylko miedzy czasie przed seksem nie?

Gość lidka nitkaaa
Maniek - wyślij ją do ginekologa - wiele kobiet morduje się z nieprzyjemnym zapachem, wielu facetów narzeka a jeśli myje sie a po krotkim czasie znowu jest nie świerza i nie pachnie dobrze (tzw rybi zapach) to może być WAGINOZA BAKTERYJNA- POCZYTAJ O TYM Główne objawy waginozy bakteryjnej to: nieprzyjemny zapach wydzieliny pokrywającej okolicę sromu rzadkie upławy o białawym lub szarawym kolorze tylko sporadycznie pojawia się swędzenie sromu oraz pieczenie przy oddawaniu moczu Obecnie za jedyną skuteczną metodę rozpoznania BV uważa się ocenę ekosystemu pochwy, na co składa się określenie pH pochwy (w przebiegu BV odczyn pH jest podwyższony), woni (specyficzny nieprzyjemny zapach nasilający się po współżyciu), obecności tzw. komórek jeżowych w preparatach wydzieliny pochwowej poddanych barwieniu i ocenie mikroskopowej. Dodatkowym kryterium jest brak dyskomfortu o charakterze pieczenia lub swędzenia pochwy i sromu.

Gość Maniek...
Ty jesteś lekarzem?

Gość dmndjkcjedkcb.
Dziwie się jej że nie czuje zapachu jak ściąga majtki i siku robi. Przecież jak jest "tam"nieświeża to się unosi zapach ... Ja nie wyobrażam sobie by choć raz dziennie się nie podmyć. A do tego używam wkładki higieniczne i kilka razy dziennie po odwiedzeniu WC odświeżam się chusteczkami do higieny intymnej. I przede wszystkim ZAWSZE idąc do łóżka z Mężem jestem czyściutka i pachnąca. Nie tylko w miejscu intymnym. Mój Mąż też za każdym razem myje swoje przyrodzenie

Gość uśmiechnięta:)
Po co się szczypać? Powiedz jej wprost ale delikatnie. Jak ma zapiąć focha to i tak zapnie...

Powiedz jej żartobliwie, że ma cipuszkę śmierdziuszkę i że masz ochotę na taką czyściuszkę:) Zrób to żartobliwie, ale z zauważalnym dla niej podtekstem seksualnym. Nie mówiłabym wprost. Jeśli Ty się zastanawiasz jak z nią o tym porozmawiać to znaczy, że niekoniecznie jesteście w stanie o wszystkim rozmawiać. Może z czasem to samo przyjdzie:)

Gość ja lubię
naturalny zapach cipki.Może ta o której piszecie ma jakąś infekcję... to wtedy trzeba leczyć

Gość świeża!
Jeden po drugim byki wali. Ja pierd

ja bym do lozka wskakiwal z klamerka na nosie .... gdyby kobieta zapytala dlaczego to robie odpowiedzialbym ze to taka dewiacja i zeby sie niczymnie przejmowala ..... oczywiscie da jej to do myslenie ;-) nastepna faza bylaby taka (tak mniemam) kobieta mowi ze to wyglada glupio , przeszkadza i ona tak niechce wtedy moja odpowiedz brzmialaby - tja moja kochana ja tez chcialbym miec pipke pachnaca na mydlo ale nie wszystko mozna miec w zyciu ;-) :D