Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie Patriota (niepatriota)

nienawidzę Polski

Polecane posty

Gość gh
tych co nienawidza Polski

Gość nie Partiota (niepatriota)
do: Inicjatywy ucichły - ale piszesz pierd....oły . To niby za co trzeba płacic w UK z gory, a w Polsce nie trzeba? Ty masz meza anglika? mieszkasz w UK? wydaje mi sie ze z Marsa spadlas. Czy Ty w ogole bylas kiedys w UK? A moze nie mowimy o tym samym Panstwie? moze Ty piszesz o jakies wiosce w jakims stanie w USA? bo na pewno nie ok United Kingdom. Co ty wiesz o tym kraju? o ludziach? o ich obyczajach? ja pirdykam

Gość Jak tak mozna!
A co ty wiesz o Polsce gfownojadzie! Jestes tylko gownojadem bo nic nie mogles w Polsce osiagnac,a to znaczy ze jestes tanim sprzedawczykiem.

jezu gosciu, a co Ty wiesz o Polsce skoro wyemigrowałeś stad 8lat temu?? 8lat cudownie żyjesz sobie w angolandii, niby jest super to po cholerę nam, szarym polaczkom, musisz to udowadniać? Masz typowy ciasny, zaściankowy polaczkowy rozumek...

Gość hahahahahahahahahahhaha
a wy wszyscy jestescie debilami... na chuja sie klocicie ? wy wszyscy macie niska samoocene ... blazny udawadniaja sobie nawzajem heheheh

Gość lewostronnyz UK
a mnie sie podoba pogoda w UK. teraz mamy 10C, w dzien do 12-13C. Latem nie ma upałów, zimą mrozów. Wczoraj slyszalem piekne zdanie w TV - dlaczego Polacy tak pokochali Irlandie? bo w niej jest łatwiej być niezamożnym. Tak, ja w UK nie zarabiam duzo, ale naprawde jestem szczęśliwy z moją rodzinką. Mamy życiowy LUZ, nikt na nas nie patrzy na ulicy ze jestesmy skromnie ubrani, nikt nas nie obgaduje. Super atmosfera w pracy/sklepie/na ulicy. no i nikt nie wytyka nam, ze nie przyjmujemy ksiedza na koledzie.

Gość angika87
do nie Patriota (niepatriota) Zgadzam się z tobą, niestety muszę mieszkać w tym chorym, pechowym od wieków kraju prawdopodobnie już do końca swego życia. :( z powodów o których na wet nie chcę pisać na forum, cóż, najprawdopodobniej przed 40-ą ''strzelę sobie w łeb''. ... bo nawet na emertyturę ni zdołam wyrobić lat..Tyle.

Gość angika87
*nawet

Gość a ja kocham Polskę
i Polaków. Polacy to dobry naród tylko biedny i umęczony przez cwaniaczków.

Gość dvfcbv
ja mam to samo

Gość nmmmm
autorze, czytalam tylko pierwsze Twoje posty i jak sie nie myle miales 6 lat jak wyjechałes z PL a teraz masz 20. Jakie tak naprawde mozesz miec spojrzenie na Polske? Ale zeby tak obrazac nas, zwyklych ludzi? Czy ja jestem J, Kaczynskim, ktory gra w swoja gre publicznie na arenie miedzynarodowej? Czy ja jestem rzadem, ktory coraz czesciej rzuca nam klody pod nogi? Czy ja jestem iksinskim ktory komentuje czy sasiad przyjal ksiedza po kolendzie? Dlaczego mnie obrazasz? Nie chcesz tu zyc, ok, Twoj wybor ale nie daje Ci to prawa obrazania nas. Napisz jeszcze jakie masz pretensje do tych wszyskich, ktorzy podczas bitw, zaborow i wojen walczyli o wolnosc... Czy tego chcesz czy nie i tak zawsze bedziesz niestety moim rodakiem... Gratulacje dla rodziców jakie bezuczuciowe gówienko sobie wychodowali

Gość nmmmm
i ci wszyscy ktorzy tak chetnie sie zgadzaja z autorem topicu... Ludzie, zal mi Was, moze mu jeszcze stpy wylizcie?? Skoro tak Wam tu zle to na co czekacie? Granice sa otwarte... angika87- po co czekac do 40 - stki, teraz sobie w łeb strzel i tak jest tam pusto

Gość nie Patriota (niepatriota)
Świetnie, że polactwo podbija mój temat.. Jutro się odezwę.

Gość do tego wyzejjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja jestem Zydem i mam pojebow w dooopie :classic_cool: 🖐️

Gość No i tak!
Ciekawie piszesz autorze. Mnie zaskakuje taka rzecz w Polakach: zwalaja winena kogo sie da. Na rzad, na historie, na inne kraje.. A prawda jest taka jak napisales: kazdy jest kowalem swojego losu. Na Zydach zawsze wieszalo sie psy, a bolesna prawda jest taka, ze to zwykla zazdrosc o wyksztalcenie, zdolnosc adaptacji. I co myslicie ze kazdy Zyd sie z tym rodzi? Nie, oni inwestowali w edukacje, szanowali autorytety a nie chlali w karczmie. To samo Niemcy: po 1 i 2 wojnie totalnie zniszczone. Ale potrafili odbudowac kraj ciezka praca i uczciwoscia. Tyle. Wiem, ze nikogo nie przekonam, ale miejcie swiadomosc ze nie kazdy jest zacofanym nierobem, pseudopatriota ktory wierzy w smolenski zamach, prawa zarodkow itd.

Gość mmmm1234
Śmieszy mnie zdanie jesteś na zachodzie to jesteś nikim hahaah jesteś w w Polsce jesteś kimś?? ciekawe kim Polakiem żyjącym od pierwszego do pierwszego czy Polakiem żyjącym na kredyt? Lepiej zmywać gary w UK niż żyć w Polsce za biurkiem, bo zarobi się mniej i wokół mentalność ludzi. Urzędy w Polsce to 70% instytucje że g.... załatwisz. Polska to kraj ciągłych zakazów. Jedna napisała o nachlanych Brytyjczykach. Ty spójż na nachalnych Polaków jak stoją pod bramą z trzema zębami i wygoloym łbem. O tolerancji nawet nie wspomnę. Kiedy na zachodzie ludzie budowali sobie kuchnie pod wymiar w Polsce żyli w komunie. W Polsce więszkość Polaków interesuje się życiem sąsiada, plotami, księdzem i smoleńskiem. Najgożej jest w małych miasteczkach gdzie 15 BMW to synonim luksusu i szpanu a tematem głównym są plioty i życie innych. Jak jesteś gejem czy wyróżniasz sie czymś to jesteś inny i przeważnie jesteś skazany na wytykanie palcem.

Gość do autorki ja dopisze
Co mnie to obchodzi że nienawidzisz Polski. Nie podoba się to wyjedź będzie święty spokój i dla ciebie i dla mnie, bo po tym poście to właśnie widać że to ty byś utopił innych w łyżce wody. Także nic nie jesteś lepszy. Także nie podoba się to spadaj. Nikt po tobie nie będzie płakał. Tylko jednego nie rozumiem. Jak już tak masz cudownie w UK, zmieniasz obywatelstwo i Polski nie potrzebujesz to PO KIEGO GRZYBA WŁAZISZ NA POLSKIE PORTALE ???????????? Jeśli tylko po to by truć jadem to znaczy że nic nie jesteś lepszy i reprezentujesz ten sam poziom co ci których krytykujesz a nawet dużo gorszy.

nie do autorki tylko do autora topiku miało być

Gość hgjghj85
Ja mam 28 lat a w wieku 22 wyemigrowałem do Niemiec jedna z najpiękniejszych i najspokojniejszych dzielnic w Bawarii. Chodziłem rok czasu na kurs języka niemieckiego gdzie było dużo Niemców i rozmawiało się tylko i wyłącznie po Niemiecku ( polecam taką formę nauczania bo w parę miesięcy potrafiłem mówić już podstawowymi zwrotami ) Po zakończeniu kursu dostałem azyl i mogłem legalnie żyć w Niemczech. Pracowałem wcześniej w budowlance ale po kursie języka zacząłem pracę w jednej z fabryk. Na początku dostawałem 1400euro z czego 600 dawałem na mieszkanie ( dwa małe pokoje, kuchnia, łazienka ) Dzisiaj obecnie po sześciu latach dalej pracuję w fabryce ale zarabiam już 2.300euro, mam dziewczynę która zarabia podobnie, mamy małe domek trzy samochody w tym jeden terenowy, masę nowego sprzętu w domu i żyjemy jak lordy. Stabilizacja finansowa i spokojne życie to jest coś cudownego ale najbardziej podoba mi się kultura Niemiecka, Niemcy to jeden z najbardziej gościnnych i sympatycznych narodów. Sąsiad zawsze porozmawia, pomoże, załatwi sprawę jeśli da radę. Jak robimy grilla to sąsiedzi przynoszą zawsze tyle jedzenia i picia co Polak kupuje na całe dwa miesiące w Polsce i to nie byle jaki tani szmelc z biedronki tylko najlepsze żarcie najlepszych firm. Nikt się z Ciebie nie śmieje, nikt Cię nie pyta co robisz, na imprezach i prywatkach nie ma tematów narzekania na rząd, sytuację w kraju, nie ma kombinowania i wiecznego stękania. Tutaj ludzie cieszą się życiem, swoim szczęściem i szczęściem innych. Naprawdę spotkać tutaj zawistnego człowieka to trzeba mieć ogromnego pecha. W Polsce jestem średnio raz w miesiącu jak mam długi weekend to jeżdżę do rodziny ale najważniejsze że mam już obywatelstwo Niemieckie i Polakiem już się nie czuję. Wyjechałem z Polski dlatego że nie dawała mi ona żadnych możliwości, skończyłem liceum i maturę później zrobiłem techniczny kierunek i szukałem prace. Wszędzie max co mogli zaoferować to 1200-17000rękę i z tego miałbym opłacić mieszkanie , zjeść i zatankować samochód ? wolne mi żarty.. Do tego ludzie w Polsce na każdym kroku wrogo nastawienie jak b mogli to zabili by za 2 zł, sąsiedzi zawistni zazdrośni i tego właśnie nie mogłem w Polakach znieść tej mentalności. Mało tego nie wiem czy wiecie ale tutaj byle łebka 18 letniego który kończy szkołę za pierwszą pensję stać na samochód i to nie byle gówniany :) Nawet w Mc Donaldsie płacą tutaj 24zł/h..Polecam Niemcy z całego serca.

pytam raz jeszcze wszystkich którzy mają swoje życie za granicą i nienawidzą Polski. PO CO WCHODZICIE NA POLSKIE PORTALE ????? Jak ja kogoś nienawidzę to nie przyłażę do niego i nie truję tylko zajmuje się swoim życiem, a wy chyba jednak własnego życia nie macie skoro tak niby macie zajebiście za granicą a włazicie i przesiadujecie na kafeterii. Czyli jednak tak jakbyście tej Polski i Polaków potrzebowali. No tak to wygląda. Po prostu jest to hipokryzja albo jakaś desperacka, żenująca potrzeba udowodnienia czegoś, leczenia starych żali, kompleksów, "odegrania się". Tylko na kim ? Na przypadkowych ludziach których na oczy nie widzieliście ? Głupie to wszystko. Kretyńskie.

Gość dthbradthrt
nie Patriota (niepatriota),cha,cha:-) nienawidzisz PL ,a na forum polskim siedzisz :-)

Ja w ogóle nie rozumiem tego głupiego słowa "polaczek". Ja nigdy nie używałam wobec nikogo takiego określenia. Ci którzy go używają uważają się za jakichś lepszych od reszty i nie mają sobie nic do zarzucenia, a sami obrażając aż kipią jadem, nienawiścią i wywyższają się. To jest dopiero żenująca postawa. Ktoś taki przecież też nic sobą nie reprezentuje. Ludzie nie pasuje wam to wyjeżdżajcie. Krzyż wam na drogę i niech się wam wiedzie tylko po co tu jeszcze przyłazicie i psioczycie na jakiegoś waszego sąsiada kowalskiego którego na oczy nie widziałam a chcąc sobie wejść na kafe czytam takie tytuły ja ten topik. Ja nie spotykam się z taką zawiścią wokół siebie o jakiej wy piszecie. Sąsiedzi wokół mnie to zwyczajni ludzie. Pewnie że mają swoje wady, ale jak każdy. Byłam parę razy za granicą jako gość i nie widziałam żeby ludzie tam mieszkający byli jacyś inni niż tutaj. Też swoje wady mieli i święci nie byli, ale żeby aż topiki zakładać i do obcych ludzi pisać jak to się nienawidzi i do jednego wora wrzucać to trzeba być chorym.

Gość dthbradthrt
hgjghj85,weź Ty dziecko wypocin nie pisz :-) Z ciebie jest niezły bajkopisarz :-)

Gość ciocia-dobra- rada
a ja nienawidze polskich ku** czyli politykow a im wyzej postawiony tym bardziej NIE NAWIDZE z LISKIEM CHYTRUSKIEM NA CZELE i wszystkiego co za nimi idzie czyli sciagaczy haraczu w bialych rekawiczkach : urzedu skarbowego i zusu. Urzedasy tez sa pop****oleni.

Gość dthbradthrt
hgjghj85,mnostwo moich znajomych,a co najważniejsze osoby z najbliższej rodziny mieszkają w NIemczech,w różnych Landach ponad 23 lata i takich peanów nikt ,nigdy nie wygłaszał :-)

Znasz takie przyslowie? "Najgorszy ten ptak co w Swoje wlasne gniazdo sra". ktos kto potrafi cos takiego napisac w ogole nie mysli samodzielnie do wad ktore wymieniliscie wczesniej dorzucam: idiotyzm i brak samodzielnego myslenia...