Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaozrd

mohiery dzisiej dostaly szkole zycia we autobusie

Polecane posty

Gość anaozrd
A wlasnie musze sie pochwalec, zapisalam sie niedawno na prawko, takze juz niedlugo nie bedziecie mieli sie z czego smiac bo nie bende jezdzic autobusami. Ulzylo?

Gość anaozrd
Ja mam am bicje, ja osiongne sukces. Ja bede kims. Ja juz jestem kims. Mam swoich idolow, a nie kazdy potrafi osiongnonc to wlasnymi silami i pomyslami, a ja osionglam.

Gość gggvvvxxx
0/10

Gość anaozrd
Tzn. Co? Co oceniasz? Moja urode czy inteligecje? Bo nie wiem czy sie cieszyc?

Gość autorko jestes troche nudna
ale to juz pomijajac ja robie tak samo. płacę za bilet więc to jest MOJE miejsce a nie starej baby która sie gapi zalosnym wzrokiem i chyba liczy na to ze ja puszcze, zwlaszcza ze zazwyczaj kawalek dalej sa wolne miejsce. to nie, musza sobie z przodu usiasc. maja tansze bilety przewaznie i sa jak kazdy obywatelem pl i maja takie prawa jak my, a nie jakies przywileje. zal mi tych co ustepuja :P czego sie boja? ze ktos powie jacy to sa niekulturalni? hahaha

Gość student25
ja tez nie ustępuję starym babom, niestety ucze sie dziennie i pracuje na cały etat i mam w dupie stare baby bo zwyczajnie jak siadam w tramwaju to od razu zaczynam spać (zawsze jadę Ok 30 minut)

Gość anaozrd
A ja jade 10 minut. ps. Wspominalam, ze nie lubie krytyki?

Gość anaozrd
A to nie jest tworcze? I nie jestem taka zwykla. Myslalam, ze to jest moje zajecie...

Gość gacuś
ja nigdy nie ustępuję. płacę za swoje miejsce to mogę. uwielbiam twoje prowokacje autorko, zawsze są oryginalne :* , inni umieją tylko zanudzać.

Gość gh
mlodziez jest coraz madrzejsza

Gość nice ass bitch
ale po co mam ciebie wyzywac ja juz wypowiedzialam sie na twoj temat jestes pusta kobieto 25 lat a zachowujesz sie jak gowniara i nie pisze sie mietki a miekki ... nie odp bo w pracy bylam a nie mam czasu odp takim beznadziejnym ludziom jak ty co 5 min. ja poprostu wspolczuje twojej mamie ze ma taka nieogarnieta pusta corke naprawde mi jej szkoda.

Gość nice ass bitch
ale ty bledy ortograficzne wstawiasz ... pisze sie maz a nie monz mekki a nie metki- histori a nie chistori idz dziecko po slownik ortograficzny a pozniej sie wypowiadaj na tym forum ... a jezeli lubisz byc chwalona i doceniana to zrob cos pozytecznego a nie chwalisz sie jaka idiotka jestes... jezeli to powod dla chwaly to brawo jestes najlepsza idiotka jaka znam albo jakiej czytam komentarze :)

Gość Fielko jestes najfajniejsza
osobą na tym nudnym forum

Gość anaozrd
Ty paniusia, jestem idiotko to sie tym chwale, proste jak budowa czepka. A ze zazdrosc cie zzera to nic nie poradze.