Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisalam smsa

Napisalam : tesknisz w ogole za mna?a on : czemu zadajesz takie glupie pytanie,

Polecane posty

Gość napisalam smsa

oczywiscie,ze tak. nie mozna po prostu napisac tesknie kochanie?

Gość napisalam smsa
poczatek zwiazku a nie czuje juz zainteresowania.

Gość co tu mu kupić
Tzn? Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie czujesz już zainteresowania?

Gość napisalam smsa
dziewczyny czy to normalne?

Gość autorko
nie czujesz zainteresowania bo co? bo facet nie pisze ci 15 esemesow dziennie? w tym 3 z wyznaniem :kocham cie" i kolejnych 3 "tesknie za toba"????????? dziecinne

Gość napisalam smsa
twierdze,ze on nie czuje ze gdyby nie ja to bylby juz koniec, ale on twierdzi,ze jest bezposredni wiec smski typu tesknie moze nie maja dla niego wielkiego znaczenia gdy jest to dla niego oczywiste????

Gość sdsg
matko ile ty masz lat...?

Gość autorko
nie masz zadnych powazniejszych problemow??????

Gość napisalam smsa
wiem, ze to smieszne ale to jest poczatek naszego zwiazku, mieszkamy daleko od siebie, widjemy rzadko, wiec szukam jakiegos potwierdzenia ze on teskni, jest przy mnie mimo wszystko jakiegos zapewnienia, a tu krucho z tym

Gość enterrr
Bosz, czepiasz się słówek, po Ci takie rozkminy

Gość napisalam smsa
nie wiem albo szukam potwierdzenia tu,ze to ze mna jest cos nie tak a nie z nim chyba potrzebuje za duzo uwagi:/

Gość napisalam smsa
ale patrzcie- my nawet przez telfon nie rozmawiamy-moze 2 razy w tygodniu-nie za malo? ale jestem glupia :(

Gość napisalam smsa
jak mozna sprawdzic czy facetowi zalezy? nie chce sie zachowywac jak gowniara juz wiecej, po prostu przekonac,ze warto czekac bo obydwojgu nam zalezy

Gość napisalam smsa
jakies rady? prosze

Gość napisalam smsa
no tak, tylko,ze nie bardzo to okazuje - w tym rzecz

Gość efwfddffds
Po co w ogóle o to pytać? Zadajesz mu teżpytanie "kochasz mnie?"... bez sensu.

Gość napisalam smsa
nie , nie zadaje bo to jeszcze nie zostalo powiedziane, jesli kiedykolwiek zapytalabym to w zartach czytajac wasze wypowiedzi stwierdzam,ze cos ze mna nie tak ale chyba jest to oczywiste,ze chce czuc sie potrzebna, chce wiedziec ze mimo,ze nie ma go przy mnie jest gdzies tam i mysli o mnie on mi powiedzial,ze to,ze nie pisze w ciagu dnia to nie znaczy ze nie teskni itd, ale ja swoje

Gość napisalam smsa
co mam robic?

Gość niezle niezle
niektóre osoby nie powinny zadwać głupich pytań w stylu "tęsknisz?" kochasz? bo mają wbitą do glowy tylko jedną odpowiedź, która im pasuje więc nie pisz że jakbys zapytała to żartem bo to bzdura uspokój się i przestań sobie wmawiać czarne scenariusze i męczyć chłopaka, bo wtedy na pewno od Ciebie ucieknie a czy warto czekac czy nie, zawsze okazuje się w praniu i nie decyduje o tym ilosc wysylanych smsów

Gość napisalam smsa
masz racje, odpuszcze i zobacze czy mu zalezy mam nadzieje,ze wszystko ulozy sie dobrze

Gość nożesz co z tymi babami jest
Kolejna bezmyślna baba. Sms to najgłupsza forma kontaktu. Dla ludzi bez ambicji, bez polotu. A już żebranie o zainteresowanie cechuje kobiety z bardzo niską samooceną, które nie są w stanie żyć samodzielnie i samodzielnie myśleć. Zadawanie pytań w stylu "tęsknisz, kochasz" itp. jest skrajną już głupotą i brakiem gotowości do życia dorosłego. Nie wstyd Ci, że się nie szanujesz, że żebrzesz o wyznania? No jak można tak nisko upaść?

Gość napisalam smsa
to chyba ta niska samoocena nie bede sie klocic , bo zgadzam sie z Toba, troche upadlam ostatnio

Gość qwertyuijuhgfd
nie chce cie martwic ale u mnie po fazie "nowosci" i swiezego zauroczenia ktore trwalo jakies niecale 2 miesiace, kiedy pisal czesto i pieknie, kiedy mowil piekne slowa i komplementy, kiedy nalegal na spotkania, kiedy czulam ze jestem wazna, tez stracilam to poczucie ze mu zalezy. ludzilam sie ze moze taki jest, ze to ze tamto, a on po 4 miesiacach mnie olal bo "nie wie co czuje" i ze mu przykro i przeprasza. intuicja, rozum zawsze dobrze podpowiadaja a serce jest do bani i nie mozna sie nim kierowac. i jeszcze jedna wazna rzecz-czyny nie slowa, po tmy poznasz czy facetowi naprawde zalezy