Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutno mii

ponad 2 nsc zmarł mój tata a maz chce isc jutro na impreze

Polecane posty

Gość smuutno mii

w sierpniu zmarł mój tata i jutro kolega mój i męża ma urodziny i robi imprezę w barze i mój mąż koniecznie chce iść ;/ a ja nie bardzo mam ochotę :( córkę możemy zostawić z moją mamą ale czy i jej nie będzie przykro ? jeżeli ja pójdę z mężem ? nie wiem co robić jak nie pójdę mąż będzie strasznie zawiedziony i obrażony ;/ nie cały miesiąc po śmierci taty dałam się namówić na wypad do baru ze znajomymi i to była porażka cały czas byłam smutna nie miałam ochoty się śmiać rozmawiać... miałam straszne wyrzuty sumienia że wtedy się zgodziłam

Gość Desperadoska
Zrób tak, jak ty czujesz. Nie przejmuj sie nim. W koncu to twoj ojciec i masz prawo przezywac to, jak potrzebujesz. On powinien cie zrozumiec jesli cie kocha. Idz za tym, co mowi ci serce, a nie mąż.

Gość smuutno mii
z jednej strony poszłabym... rozerwałabym się trochę... całymi dniami siedzę w domu... a z drugiej jest mi strasznie zle smutno i bardzo tęsknię za nim tęsknię...

Gość hhhhdd
jezeli nie masz nic przeciwko temu to niech mąz idzie sam.A jezeli nie to idzcie razem-złóz życzenia ,posiedz z godzinke i idz do domu.Kolega na pewno zrozumie Zreszta twój maz tez powinien zrozumiec ciebie

Gość bezzzzesnu
mysle ze zalobe nosi sie w sercu, a nie na pokaz przez czarne ciuchy czy unikanie wyjscia do pubu. Mysle, ze tata nie pogniewalby sie na ciebie, ze wyszlas ze znajomymi zamiast rozpaczac w domu, przeciez to nie umniejszy twojej milosci do taty i bolu.

Gość ojtam ojtam
popieram post wyżej ale myśle że tata nie chciałaby żebyś siedziała i użalała sie - życie idzie dalej i im szybciej zaczniej normalnie żyć tym lepiej