Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafałkowa Mama

do mam 2-3 latków-jaki krem do smarowania buzki?

Polecane posty

Gość Rafałkowa Mama

Kobietki,smarujecie swoim dzieciom buzie kremem? jesli tak to jakich uzywacie? Mam całe opakowanie kremu oliwkowego lekka formuła i na opakowaniu jest napisane,ze nadaje sie dla niemowląt powyzej 3 m-ca życia,czyli mojemu 3 latkowi nie powinien zaszkodzic chyba?

Gość ja mam bambino
.

chodzi ci o krem zwykły nawilżający na dzień, czy taki na zimę, jak wychodzicie na zewnątrz? W domu mamy Johnson's ; na spacery perfecta, na zimę.

Gość Rafałkowa Mama
kremujecie buzki dzieciom tylko przed wyjsciem na dwór czy np. rano,po umyciu buzi/zębów ? bambino smarowałm kiedyś synkowi ale strasznie mu zapychał skóre i robiły mu sie wypryski

Gość Rafałkowa Mama
Gwiazdka 2011 chodzi ci o krem zwykły nawilżający na dzień, czy taki na zimę, jak wychodzicie na zewnątrz? W domu mamy Johnson's ; na spacery perfecta, na zimę. o taki do codziennego użytku :) na zimowe spacery pediatra kiedys polecił mi maść witaminową i sprawdzała sie kapitalnie

Gość ja mam bambino
na co dzien nie smaruje bo nie ma takiej potrzeby, dziecko ma skore ladna. po kapieli smaruje ja cala lacznie z buzka nivea baby

Rafałkowa mama - tak na co dzień to mam właśnie ten johnson's w zasadzie stosuję go wieczorem po kąpieli żeby trochę nawilżyć buzię, szczególnie w okresie zimowym, bo kalofyrery grzeją i mam ysuche powietrze