Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matoooo

Święta dopiero za niecałe 2msc a Wy już świra złapałyście....masakraa

Polecane posty

Gość o matoooo

Same tematy-jaki prezent dla 2,4 10 latki itp itd....:/ Masakra jak mnie denerwują te tematy....same nie wiecie co dla waszych dzieci najlepsze??..:/ Są to jedne z tych durnych tematów co :jak ubrać niemowlę ,czy jestem w ciąży..:/

Gość u nasńąświeta pod choinkę
daje się tylko symboliczne prezenty jakaś ksiazka i slodycze albo owoce, a prawdziwe prezenty przynosi mikołaj 6 grudnia i zostawia pod poduszką albo obok łóżka więc nie prawie 2 miesiące a 26 dni. Raczej nie dużo jeśli mam do kupienia sporo prezentów.

Gość sarna s
e tam... sama pytałam o prezen dla 4 latki. To dzieciak w rodzinie mojego faceta, mało go znam, a mamą jeszcze nie jestem A przecież mamy wiedzą co jest fajne dla takiej dziewczynki :) poza tym, ja nie dostaje świra, tylko właśnie planuje wydatki i dostawy (dużo kupuję w necie) a rzeczy zamówione po 1o grudnia mają duuuże opóźnienia w dostawach, po co mi nerwy? Podobnie od 1 grudnia biorę się za porządki, szafka po szafce bez szału....

A po co wchodzisz na takie tematy jak cie denerwuja?? Moim zdaniem matki chca sie poradzic innych co maja kupic bo nie wiedza co jest calkowicie normalne. Dlaczego maja nie pytac?:/ a do swiat w cale nie zostalo duzo czasu. To sie tylko wydaje. Mnie na przyklad nie bedzie stac zeby w grudniu kupic prezenty i wyprawic przyzwoite swieta wiec prezenty kupuje w listopadzie i w grudniu jest kasa zeby porzadne swieta zrobic.

Gość mam kupic 15 prezentów
takie wydatki muszę rozkładać w czasie.

somsiad już chatę ustroił! idziemy dziś z dzieciakami zobaczyć wieczorem, czy te lampki, renidery i bałwanki już zapala:)

niektórym to pomaga przy planowaniu budżetu wyprawienie świąt i prezenty to spory koszt, nic dziwnego, że niektórzy chcą sobie rozłożyć ten wydatek w czasie i w listopadzie kupić prezenty, a w grudniu zająć się resztą wydatków ja akurat nie lubię grudniowego spędu i tłumów w sklepach, wolę prezenty kupić wcześniej i w spokoju