Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie znam się na modzie :(:(

Nie znam się na modzie

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Wczoraj robiłam porządki w szafie i jestem lekko zniesmaczona. Od dawna nie podobały mi się moje ubrania, ale wczoraj się przyjrzałam i jest masakra. Akurat jestem przy kasie i chciałabym nabyć nowe, w lepszym guście, ale sama jak coś znajdę to znowu nic do niczego nie będzie pasowało. :/ Czy mogłybyście mi pomóc i poszukać jakichś fajnych kompletów? Mogą być sukienki, spodnie. + dodatki. Byłabym Wam bardzo wdzięczna, bo ja kompletnie nie znam się na modzie. Mam 19 lat, jestem blondynką, szczupła, małe piersi, biodra równe z ramionami, długie nogi. Noszę rozmiar M. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Gość baskinka20
Napewno to zainwestuj w nowe spodnie,ktore podkresla twoja figure i szpilki:P to zawsze sie przydaje i pasuje do wszystkiego uwierz

Ostatnio kupiłam sobie fajne botki, czarne klasyczne, ale nie wiem do czego je nosić :o Kupuje tak fatalnie, że potem nic do niczego nie pasuje.

może powchodz na blogi o modzie, do botków pasuja legginsy i długi lużny swetr lub luźna koszula

Gość baskinka20
Kupuj tak aby np. Ubrania pasowaly do siebie kolorystycznie np. Ciemny Fiolet sweterka a pod spod bluzka np jasny roz . Nie kupuj dosc duzo kolorowych ubran bo nie bedziesz miala ich pozniej jak laczyc.

Gość baskinka20
Kupuj tak aby np. Ubrania pasowaly do siebie kolorystycznie np. Ciemny Fiolet sweterka a pod spod bluzka np jasny roz . Nie kupuj dosc duzo kolorowych ubran bo nie bedziesz miala ich pozniej jak laczyc.

Gość baskinka20
Jezeli masz kolorowy sweterek np. Fioletowy to wiadomo ze pod spud nie wlozysz czerwonej bluzki tylko albo podobnego koloru,albo np. Czarna lub biala.

Ostatnio upatrzyłam sobie beżową sukienkę. I co do niej? żakiet jakiś? tylko wjakim kolorze? I buty, a na to płaszczyk czy może być zwykła kurtka? Chyba nie bardzo nie? Sorki, że tak chaotycznie.

Gość to zależy jak ta sukienka
wygląda.. jeśli jest elegancka to na nią żakiet np czarny żeby nie było za mdło. Ale jesli sukienka jest bardziej sportowa i na luzie to jakiś sweterek

Sukienka elegancka

Gość to zależy jak ta sukienka
no to żakiet na taką sukienkę i płaszcz, kurtka nie pasuje

A botki będą pasowały do takiego zestawu?

Gość daj jakies foto
bo tak to zgaduj-zgadula , moze ci cos dobierzemy :)

Gość też mam z tym problem
na to są trzy sposoby: podpatruj innych, oglądaj w sklepie jakie zestawy są na manekinach, to da Ci pomysły na stylizację kupuj klasyczne zestawy, takie które nigdy nie wychodzą z mody np klasyczne kroje spódnic, bluzek koszulowych zawsze modne są bluzki marynarskie w biało-granatowe pasy łączone z czerwienią na wiosnę zawsze są modne barwy natury: jasna zieleń, róż, pastele, żółcie na jesień modne są dzianiny i brązy

Gość przesadzasz i tyle
na to są trzy sposoby: podpatruj innych, oglądaj w sklepie jakie zestawy są na manekinach, to da Ci pomysły na stylizację kupuj klasyczne zestawy, takie które nigdy nie wychodzą z mody np klasyczne kroje spódnic, bluzek koszulowych zawsze modne są bluzki marynarskie w biało-granatowe pasy łączone z czerwienią na wiosnę zawsze są modne barwy natury: jasna zieleń, róż, pastele, żółcie na jesień modne są dzianiny i brązy

Kurde nie mam takiej fotki, żeby było widać całą moją figurę ;/

Kurde nie mam żadnej fotki na której widać całą moją sylwetkę. Już nie chodzi mi żeby było modne, ale żeby było połączone tak, żebym nie wyglądała katastroficznie.