Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyzxyzxyzdhfkrurbc

beta hcg wynik wejdzcie.

Polecane posty

Witam. Ost @ mialam 9/10.10 - owu była ok 26.10 dziś robilam bete - 64 - czy nie jest zbyt niska jak na ten czas? W pon powtorze. Jaka powinna min być? Z góry dzięki za odp

Gość adinnaaaa
w tej sytuacji najwazniejsze jest czy beta rosnie prawidlowo, czyli czy podwoja sie po 24h.

Gość m,fdsnd
jest cos takiego jak google

Gość adinnaaaa
w poniedzialek bede powinnam miec cos okolo 500

Gość m,fdsnd
tydzień ciąży mlU/ml 3-4 ----------- 9 - 130 4-5 ---------- 75 - 2600 5-6 --------- 850 - 20,800 6-7 ------- 4,000 - 100,200 7-12 ---- 11,500 - 289,000 12-16 ---- 18,300 - 137,000 16-29 ----- 1,400 - 53,000 29-41 ------- 940 - 60,000 tydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml 3 5 - 50 4 4 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 8-12 25,700 - 288,000 13 -16 13,300 - 254,000 Normy hcg Ciąża 1.3-2 tydzień mlU/ml 16 - 156 Ciąża 2-3 tydzień 101 - 4870 Ciąża 3-4 tydzień 1110 - 31500 Ciąża 4-5 tydzień 2560 - 82300 Ciąża 5-6 tydzień 23100 - 151000 Ciąża 6-7 tydzień 27300 - 233000 Ciąża 7-11 tydzień 20900 - 291000 Ciąża 12 tydzień 16684 - 127939 Ciąża 13 tydzień 10743 - 89074 Ciąża 14 tydzień 7895 - 70818 Ciąża 15 tydzień 6210 - 69173 Ciąża 16 tydzień 5730 - 54585 Ciąża 17 tydzień 5267 - 57465 Ciąża 18 tydzień 3180 - 51360 Ciąża 19 tydzień 5879 - 55183 Ciąża 20 tydzień 1234 - 45771 Ciąża 21-39 tydzień 2700 - 78100

Gość adinnaaaa
*powinnas miec

Dziekuje bardzo :*

Gość m,fdsnd
prosze... nie raz warton najpierw spr w google,bo ludzie z tego forum sa zawistni

Czyli w 15 dniu od owu wynik 64 jest ok? A w pon powinno już być 500?

Czyli w 15 dniu od owu wynik 64 jest ok? A w pon powinno już być 500?

Szukalam w google ale nie znalazlam wiarygodnych zrodel więc wolalam zapytac kogos kto się tu zna ;) nie rozumiem co w tym zlego że zapytalam :o może ktos tu też mial takie male stezenie a ciaza przebiegala ksiazkowo ? :)

Gość adinnaaaa
kazda kobieta 15 dni po owulacji bedzie miala inny wynik bety. nie da sie stwierdzic czy ten wynik jest dobry czy nie. w tak wczesnych ciazach beta powinna podwajac sie co 24h i to jedyny wyznacznik tego, ze wszystko jest ok.

Gość adinnaaaa
ja 10 dni po stosunku mialam bete 600, doszlo bardzo szybko do zaplodnienia, ale czytalam tez na forum jak kobieta pisala, ze 9 dni po stosunku beta nie wykazywala ciazy, a pozniej okazalo sie, ze jednak jest w ciazy.

Dziekuje dziewczyny! :*

Gość ja miałam niższą
Ja miałam 18 dni po owulacji bete 60, teraz już połowa ciąży i jest ok.

Gość to ja autorka tematu
Wiem kiedy była owu bo sprawdzalam testami. Więc mam 100% pewnosci że nie była wczesniej. Kurde nie wiesz nawet jak mnie pocieszylas tym że mialas nizsza i wszystko z Twoja ciaza mimo to ok. Powtorzyc ide oczywiscie w poniedziałek.

Gość ja 9 dni po owu mialam tez
Niziutko,zaledwie kilkanascie,wiec za 5 dni ta wartosc na pewno nie byla olbrzymia, a dzis moj chlopczyk w brzuchu wazy ponad pol kilo i jest tydz do przodu niz wynika to z terminu om. Kawal chlopa z niego ;)

DZ-ekuje kochana! Tak się stresuje bo kreska na testach ledwie widoczna albo i niewidoczna :o

Może jeszcze jakaś mama się podzieli swoimi doswiadczeniami?

Up

Gość Moja kreska
też była blada w 32 dniu cyklu a w 35 beta wynosiła 308 jednostek.

Gość jkgigigglkg
Autorko owulacja nie ma jeszcze wpływu na wynik bety bo jajeczko dopiero sie uwalnia a zagnieżdza 5-9 dni po owulacji nawet! Najpierw sobie wędruje jajowodem :) więc u ciebie poprostu sie poźniej zagnieździło i tyle:) wszystko ok. zmierz tylko czy ładnie rośnie. No i spytaj lekarza o to co powiedziałam to zobaczysz ze przytaknie:)

Dziewczyny KOCHAM WAS!!! Ale panikara jestem :D :D :D

Gość jkgigigglkg
Nie przejemuj sie...Ja mam laparoskopie z HSG za 3 tygodnie bo nie moge zajść...a ty już masz z górki:)

To trzymam kciuki!!! Ja zaszlam po stymulacji clo.

Gość jkgigigglkg
E na mnie clo bardzo zle działa torbiele itd. Ale mam nadzieje że po tym sie uda(podobno mam mieć samodzielne owu po laparoskopi bo mi przepalą jajniki czy jakoś tak:) no będzie ok :)

A przy torbieli beta wychodzila Ci wyzsza? Bo tego się boję :(

A przy torbieli beta wychodzila Ci wyzsza? Bo tego się boję :(

Gość oj tam, oj tam :)
zmierzyłam przyrost tej bety bo ... poczytalam sobie na necie o ciąży pozamacicznej ... no i w objawach przeczytalam, ze ból barku może wskazywać na ciążę pozamaciczna baaaaaaaaaaa jajnik jeden mnie bolał ... no to poleciałam bo niby w pozamacicznej przyrost jej wolniejszy:) przyrost był wiekszy niż te 66% i sobie wkręciłam, że ....... :) to zaśniad i ... poleciałam na usg gdzie już ładnie serduszko biło ... CHCE TYLKO POWIEDZIEC ZEBYS ZBYTNIO NIE SUGEROWALA SIE FORUM CZY OGOLNIE WUJKIEM GOOGLE BO .. ZESWIRUJESZ :) ZACHOWUJ SIE TAK JAKBYS BYLA W CIAZY- TZN. NIE PIJ, NIE PAL, NIE PRZEMECZAJ SIE. Nie bardzo masz na cokolwiek teraz wplyw, wiec rade mam jedna - nie stresuj sie :) bedzie co bedzie. Trzymam kciuki