Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nie kucharka

Czy sa tu mamy, ktore tez nie gotuje? Chcialam spytac jak sobie z tym radzicie

Polecane posty

Gość Ldnfnv
Sorki nie zzumualam eheh ale kapa

Gość myszka83 czy jak tam sie
haha no wlasnie z tego sie smieje :D Myszka sama o sobie chyba tak by nie napisala :D (widac nie tylko ja ocenilam w ten sposob jej urode)

Gość Jaaaaaa27777777
Myszka wyglądasz naprawdę dobrze, nie przejmuj się idiotkami ;)

Gość a co brzydkiego tam widać?
okulary, troche pudru i czarna farba na wlosy? Ja nie wiem czy ona jest brzydka czy ladna bo na tej fotce nic nie widac.

Gość Co do gotowania
to może nie przesadzajmy wpadam do lidla chwytam za polędwiczki ciasto francuskie lub inne produkty i szybko coś upichce, ale co do zup to można się zajechać bo z domu znam smaczne zupy a nie uśmiecha mi się stac codziennie przy garze-problem rozwiązałam tak że raz w tyg lub raz na dwa tyg zakupuję dobre mięcho wrzycam do przemysłowego gara o sporej pojęmności i cały dzień gotuję bulion-potem w słoiki i zupy są robione w 30min u mnie w domu a jak dodatkowo używam do nich mrożonek to jeszcze się dodatkowo nie narobię przy tym. Mięcho z bulionu można umieścić w galarecie lub pierogach które z kolei możńa pomrozić i jest żarcie na kilka obiadów. Ja gotować potrafię natomiast nie jest to moją pasją. Jestem misztrzynią w robieniu sosów bo ktoś w domu uwielbia i robię tyle różnych sosów co inni zup;) Zawsze kombinuje jak zrobić by skrócić czas przyrządzania i poprawić smak-mam w domu dwie pełne półki przypraw i zół Nie gotuję codziennie ale codziennie jemy dwudaniowe dania które sama robię. Po to mamy zamrażarkę żeby ułatwiała nam przechowywanie żywności.

rysy twarzy, uroda ogolnie.. Jaaaaaaaaaaa27777777777 skoro ona dla Ciebie wyglada dobrze, to z Ciebie rowniez musi byc niezly paszczur

Gość Ldnfnv
Hahahahahahaahahahahah paszczur

Gość Jaaaaaa27777777
już? ulżyło ci? Ani mnie to grzeje ani chłodzi, co sobie o nie myślisz. Nie dyskutuje z pustakami i gówniarzami. Tak pustakami i gówniarzami, bo tylko tacy obrażają innych, oceniając ich wygląd.

Gość Ldnfnv
A cicho Paszczurze hahahah

Lndfn - milego weekendu zycze :) ja juz uciekam, zostaw te "slicznotki" same sobie ;)

Gość Ldnfnv
Milego pa

Gość Ldnfnv
Milego pa

Gość mama nie kucharka
eh... zawsze sie mowi, ze cos na szybko mozna ugotowac. Na szybko to znaczy ile czasu? Tylko tak szczerze, bo przeciez ze wszystkim to min ok. godziny zajmuje to wszystko. Mi w tygodniu szkoda czasu na to zwyczajnie.

Gość laparoocha
Doskonale cie rozumiem. ja tez nienawidze fotowac. uwielbiam zajmowac sie corka,ale jak mam gotowac,to trace humor i wszystko mnie wkurwia. Zatrudnij te pania do odbierania i gotowania,skoro cie stac. Po co masz robic cos,do czego w ogole nie masz serca.