Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovela5

Kraków i okolice - wesele - własny catering ?

Polecane posty

Gość lovela5

Witacjei. Pilnie poszukuję miejsca na wesele i poprawiny w Krakowie i okolicach. Konieczne jest aby miejsce zgodziło się na catering z zewnątrz. Zalezy mi aby sala była w wysokim standardzie i elegancka. Wesele na około 130 osób... Szukam już tej sali od dwóch tygodni i jedynie kto się zgodził na catering z zewnątrz jest Pałac pod Baranami który jest piękny ale drogi.... wynajem sali 12.300 zl i to na jeden dzień. Dodatkowo są na rynku i nie ma parkingu :(((( Pomóżcie :((((

Wszystkie sale, które godzą się na własny catering to oczywiście zwykle remizy i czasem jakieś domy weselne, ale skoro potrzebujesz coś bardzo eleganckiego to będzie ciężko. Jedyne, co przychodzi mi do głowy to Hotel Dosłońce w Racławicach, ale nie jestem pewna, czy faktycznie mają taką opcję. Kiedyś widziałam na ich stronie możliwość wynajęcia samej sali, ale nie wiem czy dotyczy to również wesel.

Gość lovela5
ktoś jeszcze ?

Gość Jacek K.
Wiem wiem, odrzebuje stary kotlet acz chętnie polecił bym Restaurację Tiffany w Krzeszowicach. Niedaleko Krakow 20 km za balicami. Świetny, przestronny parking. Personal z dużym bagażem doświadczenia jeśli chodzi o imprezy, wesela... Byłem pozytywnie zaskoczony! Szczerze polecam!

Gość gość
my zrobilismy w Hotelu Bialy Dom w Paniowkach, bardzo fajne miejsce, poza tym nie jest jakos z daleka od cywilizacji

Gość gość
No my tak wlasnie zrobilismy - zamowilismy Catering Arts i osobno sale. mega i o wieeeeele taniej !

Gość Marek

Ja polecam zerknąć tutaj https://www.gdziewesele.pl/. Mają bardzo dużą bazę lokali i usług związanych z weselem.

Gość Tulip

Z Krakowa to jest wybór w wielu salach bo w wiele miejsc można bez problemu i szybko dojechać. Ato raczej lepsze niż catering. Teraz znajomi właśnie z Krakowa robili wesele w Bielsku w sali Wróblówka, zarąbiste miejsce i dla takich sal warto odjechać dalej od domu