Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miikk30

Czy ona zechce do mnie wrócić

Polecane posty

Gość Miikk30

3 lata temu spotykaliśmy się przez parę mies. Zaczęliśmy coś budować... niestety przez moją ówczesną dziewczynę, która nagle zorientowała się, że jednak mnie chce, to się rozleciało. Teraz od dłuższego czasu mamy kontakt. Spotykamy się co tydz. - dwa (nie mieszkamy w jednym mieście), smsujemy wieczorami, napisałem dla niej kilka piosenek, mówiąc w nich jak jest dla mnie piekna, wspaniała itp. (była zachwycona). Zaprosiłem na koncert. Ma jednak chłopaka. Widuje go w weekendy, bo mieszka on w stolicy , a to kawałek. Wtedy jeżdżą do siebie. Jak myslicie, czy ja mam szansę wrócić do niej? CO byście o tym wszystkim myśllały na jej miejscu???

Gość zalezy zalęzy
Jak się jej ukłąda z tym nowym

Gość gangnam style...
a co niby ze ona to kolo zapasowe...a wez spierdalaj z takimi topikami

Gość Sing27
Miikk30 Zaczęliśmy coś budować... niestety przez moją ówczesną dziewczynę, która nagle zorientowała się, że jednak mnie chce, to się rozleciało. Błąd. rozleciało sie nie przez twoja ex, tylko przez Ciebie. bo do tego dopusciles. a teraz ta druga ma kogos i mozesz miec ciezko, jak pisze przedmowca: wszystko zalezy od tego jak jej sie uklada z obecnym partnerem.