Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babochlopka

Zlekceważyłam to, ze zamieniam się w faceta

Polecane posty

Gość babochlopka

Muszę w koncu iść do ginekologa, bo wiem, ze moimi hormonami jest coś nie tak. Jednak boje sie...boje sie, ze bedzie krzyczał, ze tak pozno przyszłam...mam 20 lat i męską figurę, małe piersi, brak talii, pojawia mi sie zarost na brodzie, na brzuchu, chyba zamieniam sie w faceta :(

Gość cudna blondynka :)
Masz histuryzm czy jakoś tak :(

Gość gykgkyg
nie przejmuj się, i tak się pewnie dowiesz, że to już "taka twoja uroda" i inni mają poważniejsze problemy niż brak wcięcia w talii i owłosiona morda :o taką mamy "służbę" zdrowia🖐️

Gość do gykgkyg
Jesteś jasnowidzem czy jak? Dokładnie to powiedział mi gin! Do autorki: lepiej idź prywatnie

O ile wiem z takimi problemami najlepiej zwracać sie do endokrynologa, a skierować Cię tam może albo lekarz rodzinny albo ginekolog. Przynajmniej tak mówili kiedyś u Drzyzgi jak były babki z podobnymi problemami

Gość gykgkyg
mnie powiedział to endokrynolog oraz dermatolog :classic_cool:

Gość werkolopka
histuryzm to jest tylko nadmierne owlosienie u kobiet (typu meskiego) o podlozu hormonalnym, natomiast to o czym pisze autorka to grubsza sprawa :( musisz isc autorko po skierowanie do endokrynologa i nie daj sobie wmowic, ze taka twoja uroda.