Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daję rady

Beznadziejne zakochanie

Polecane posty

Gość welwetaeta
my niby tak robilsmy rozmawialiśmy o pracy az on zaczynał flirt tak od tego a zrobie to dla pani bo ma Pani ładne oczka.. ma pani taki nie wątpliwy urok ze prosze go wykorzystać ja mu mówie ze to taka umowa wiązana a on zeby nas tylko na caąłe zycie nie związała , mowie ze za te dok i te sprawy chyba mu zapas kawy do biura wysle a on ze woli taką kawe wypić ze mna i tak nonstop gadał az mnie nakrecił poxniej były rozmowy akie o wszystkim i o nicym coraz dłuższe a ostatnie kilka dni jakoś nie mam nonstop czasu jest zapracowany mial zadzwonić nie zadzwonił zeby coś ustalić dzwonie po 4-5 razy za nim odbierze zle mi bo sam mmnie nakecil a poxniej olewka

musisz być cierpliwa jeżeli naprawdę będzie mu zależało to będzie się starał . Mężczyzna wszystko zrobi żeby zdobyć kobietę na której mu zależy. Nie może być na odwrót. Może to jest typowy podrywacz?

Gość welwetaeta
zauważyłam ze bardziej ostatnio pisze opd na maile firmowe a na prywatne nie ........... zastanawiam się po co sam to nakecał dzwonił pytał o rózne szczególy z życia po co a teraz sie dystansuje

Gość welwetaeta
ale podrywacz to przynajmniej wyrywa zalicza i zostawia a on jeszcze przed startem lewa gdyby nie to ze mam z kontaktów z nim i jego fira w swojej pracy korzyści to bym się przestała mu podkładac ....

Gość kamil1979jgora
nie żonaty przypadkiem? coś podejrzane to