Gość Pitrek Napisano Listopad 9, 2012 Nie wiem co ostatnio się ze mną dzieje... Mam chore zachowania, mam młodszą siostrę (3,5l.) podczas jej oraz rodziców nieobecności zakładam jej pampersy i służą mi jako majtki. przez cały dzień pampersa noszę, wieczorem jak wiem że wszyscy wracają zdejmuje i udaje, że to siostry... Dodaj mam 17 lat! Co ze mną nie tak? aaaa i jako mały chłopiec zostałem pozbawiony w wieku 2lat pampersa... moze to dlatego??? po prostu kocham pampersy :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciusiek 1 Napisano Grudzień 10, 2022 Dnia 9.11.2012 o 23:44, Gość Pitrek napisał: Nie wiem co ostatnio się ze mną dzieje... Mam chore zachowania, mam młodszą siostrę (3,5l.) podczas jej oraz rodziców nieobecności zakładam jej pampersy i służą mi jako majtki. przez cały dzień pampersa noszę, wieczorem jak wiem że wszyscy wracają zdejmuje i udaje, że to siostry... Dodaj mam 17 lat! Co ze mną nie tak? aaaa i jako mały chłopiec zostałem pozbawiony w wieku 2lat pampersa... moze to dlatego??? po prostu kocham pampersy Mordo może jesteś abdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach