Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amerykanka za pan brat

ameryka kiedys a teraz

Polecane posty

Gość amerykanka za pan brat

Jak wam sie zylo w Ameryce 10.15 lat temu a jak sie zyje teraz?podzielcie sie prosze waszymi uwagami.Ja w USA jestem od ponad 10 lat,kiedy tutaj przylecielismy(ja z mezem)bylo inaczej,latwiej.Amerykanie byli ludzmi bardziej tolerancyjnymi teraz niestety wszystko pozmienialo sie na gorzej.Jak myslicie?

Gość ja przyjechalam dokladnie 11
Lat temu na początku nie pracowałam bo wiadomo dzieci I żyło nam sie dość skromnie za to teraz nie mam co nazekac oby tylko nie było gorzej

Gość Amerykanka za pan beat
Ja uwazaj ze amerykanie stali sie mniej zyczliwi I wyrozumiali na nas emigrantow ktorzy nie znaja jezyka albo znaja tylko kalecza.prace tez naleza sie najpierw swoim a dopiero pozniej left-overs dla emigrantow.

Studiuje w USA od 4 lat i mysle ze przesadzasz. To WSZYSTKO zalezy od miejsca w ktorym mieszkasz. Wiadomo ze w takim Teksasie jest problem z tolerancja. Ja studiuje w MA ktore jest nr 1 na swiecie pod wzgledem szkol i ludzie sa bardzo pomocni, tolerancyjni.

Gość do amerykanka Za pan brat
to moze naucz sie jezyka( 10 lat jestes' to by w koncu wypadalo :-o). Jak przestaniesz kaleczyc, to moze beda zyczliwsi,harhar

Gość Fifigi
Niestety to prawda obcy jest beeee swoj ok

Gość cv666666666najnizsza ok 800ccc
zalezy gdzie coo i jka,jak na czarno to zapmnijj ze bedzie ok. jak masz papiery legalna robote,fajny domek to da sie zyc noemalnie, moj maz ma 35h/pelen pakiet i m pasuje, moja kol sprzata u ztdow na czarno za 6$

Gość Amerykanka za pan brat
Jestem legalnie!!! Wlasnie pracy NIE dostalam Bo nie jestem swoja!