Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inżynier serwisowy /a /aa/

Postanowiłem odejść od was

Polecane posty

Bo działacie mi w większości na nerwy. I klnę jak szefc. Więc po co mam się denerwować debilami. Jak ktoś będzie miał sprawę znajdzie stopkę. Zbyt niski tu poziom. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

A co ci ta ortografia dała ?? Nie wiesz nic. Nic nie potrafisz. Tylko się dopierdolić. A jakbyś wyciągnęła wnioski z tego co napisałem nawet niepoprawnie ortograficznie widziała byś coś w życiu.

Gość ewkawlkp
Ty inzynierem ? Haha , baran yebany co slowa poprawnie napisac nie potrafi.Wypierdalas stad razem z tymi swoimi zyebanymi uslugami gamoniu 🖐️

Gość W takim razie bez
różnicy jest dla Ciebie czy robisz komus łaskę czy laske :D 🖐️

podszywie Nie ja po prostu pojebałem pewne aspekty by zdobyć nowe. Wiedzę praktyczną, życiową, technologiczną i biologiczną. A potem takie tłuki jak ty przywalają się jak to ja się mogę znać. Vel nie słuchać mnie bo ja tak o wsyzstkim. Nie o wszystkim jak by ktos nie zauwazył nie brałem ani raz głosu w sprwach typu jaki kocyk, jakie łóżeczko, jakie mebelki jakie srebelki, jaki jeździk chodzik srodzik itd. Ja się znam tylko na elektronice informatyce i związkach biologiczno chemicznych. I wierz mi nie żałuje odpuszczenia języka polskiego. Bo jw. Nie jest on przydatny. A jw sms jesteś w stanie przeczytać? Więc mnie zrozumieć jesteś także. A jak zaczynasz atakować. jw jesteś nikim. I nic najprawdopodobniej nie potrafisz. I zapewne wszędzie musisz się wypowiedzieć. NIGDY W ŻYCIU NIE ZDARZYŁO MI SIĘ by osoba potrzebująca rady przyczepiła mi się do ortografii. Nigdy w życiu żaden lekarz mimo że na papierkach jest pewnie pełno błędów nie zwrócił na to uwagi. A kto zwrócił? Np wielka pani szeregowy pracownik mojej firmy. W następstwie czego wyśmiali ją. Bo pewnie nie rozumie technologicznych pojęć. Taka jest oczywista oczywistość. Odpowiedz mi na jedno proste pytanie co daje ci poprawnośc ortograficzna składniowa itd. Jeśli nawet mówiąc" ja pisać ty robić dobra" jest w stanie ktoś cię zrozumieć. Niestety w polsce masz wpierdalane od maleńkości np poprawność języka angielskiego zamiast uczyć się słówek. Jeśli byś co tydzień na angielskim miał kartkówki ze słówek. W angielskim jest zaledwie ok 1500 słów. Nie nauczył byś się go w 4 lata? Ale nie my musimy uczyć się PS PC itd bo to jest najważniejsze. Ciekawe do czego jak nie będziesz potrafił z kimś porozmawiać bo nie znasz słówka.

To czy robisz laskę czy łaskę wynika z kontekstu zdania. Podobnie jak powiesz w angielskim idę na plażę. Może być zrozumiane jako idę na dziwki. A różnica jest tylko w krótkim bicz. I co nie jesteś wstanie odczytać że jak jedzie na florydę np to idzie na plażę a nie na dziwki?

Gość W takim razie bez
Jeses analfabetą i nie ośmieszaj się i nie tłumacz tłuku.

różnica debilko jest w iiii W przypadku plaży mówisz długo w przypadku dziwki krótko. Chyba częściej mówisz niż piszesz prawda Po za tym napisałem mówisz.

Gość W takim razie bez
Ośle yebany udzielasz się na temat języka angielskiego , a polskiego nie ogarniasz przydupasie obsrany .

Czyżby zabolała moja uwaga?

Gość W takim razie bez
Hahaha :D Zabolała :D Synku , idź na korki z polaka , a potem się udzielaj w temacie o angielskim.Niech zgadnę.Byleś w szkole jebanym na każdym kroku :D

Nie. Raczej wygrywałem wszystkie konkursy biologiczne chemiczne i informatyczne. Jedynie z babkami z polaka miałem na zatargu. Ale przeżyłem. Miałem 4 nawet ciągle. Mimo że nie przeczytałem ani jednej lektóry od deski do deski poza małym księciem. Jw. po co marnować czas? Wolałem w tym czasie czytać choćby bilblię c++ Ty przeczytałaś te lektury i co ci z tego? Poza tym jeśli napisałem maturę z polskiego z lektury której nie czytałem to chyba : a) potrafię ściemniać co już jest przewagą nad tobą. Zwłaszcza że miałem bodajże 64% b) moj styl pisania widocznie nie jest najgorszy.

Gość ewkawlkp
"lektóry"- :D:D:D ja pierdollllllę :D:D:D:o

Czyli podsumowując przez to że mam w d.. ortografię i wszelaką poprawność jestem według ciebie zjebem i debilem tak? Gratuluję poglądów. I żeby ta ortografia dała ci szacunek ludzi, pieniądze, szczęście, rodzinę, zdrowe dzieci ( wiedzę na ten temat) itd.

Gość ewkawlkp
Popełniając aż takie byki , pokazujesz innym jaki z Ciebie debil.10-letnie dziecko pisze poprawniej.Żegnam głąbie.

Pamiętaj że oceniasz po tylko 1 aspekcie

Gość kopiarka
kultury jak widać też Cię nie nauczyli i co zwyzywasz mnie? Możesz być dyslektykiem,dysgrafikiem itp to nie Twoja wina i nie zmiejsza to Twojej inteligencji ale niestety kulturą nie błyszczysz.

zapomniałaś się przelogować

Gość kopiarka
o niczym nie zapomniałam :)