Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjellbunintonestef

Arytmia

Polecane posty

Gość fjellbunintonestef

Witam, od kilku miesiecy mam arytmie, to znaczy dodatkowe skurcze serca i są dni w których poprostu bije niereguralnie i da się to odczuć bo jest to specyficzne uczucie, ale nic mi nie dolega przy tym, nie mam zawrotów głowy czuje się bardzo dobrze, ciśnienie mam okey w granicach 120-135 na 80-90 nigdy nie miałem klopotow ze zdrowiem, dlatego sie zastanawiam czy isc z tym do lekarza czy nie? Mysle że to z nerwow bo prowadze nerwowy tryb zycia... ale nie wiem tego do końca, co robić?

Gość fjellbunintonestef
Dodam że nie zawsze arytmia się pojawia, czasem wszystko jest dobrze i jej nie ma ale np po 2,3 tyg znow da o sobie znać na chwile i znow umilknie na jakiś czas i tak od kilku miesięcy.

Gość aaabecdeef
może to być z nerwów, takie arytmie to nic groźnego, jesli masz ciśnienie w porzadku,dobrze sie czujessz i nie masz zawrotow/bolow głowy to wszystko jest ok, wiecej spokoju:)

Gość oj tam, oj tam :)
ale i tak proponowałabym, żeby jednak skonsultował sie z lekarzem. Stres wbrew pozorom niezle spustoszenie potrafi urządzić w naszych organizmach. No i na tarczyce tez bym uwage zwrocila... Ja wiem jak to jest :) idziesz do lekarza i nagle okazuje sie ze masz tysiac chorob, a ty czujesz sie super no ale ... co ci szkodzi ?

Gość fjellbunintonestef
Gdybym czuł się źle to odrazu bym poszedł do lekarza, jednak ja naprawde czuję się wzorowo i nie mam absolutnie zadnych uwag na swoje zdrowie, jednak udam się do lekarza w niedługim czasie chyba dla świetego spokoju: ) Jednak bardzo się tym nie przejmuje, bo wiem że gdybym coś miał powaznego z sercem to objawy były by zupełnie inne.

Gość lesia254
Polecam b.dobre naturalne tabletki firmy VISION- PAX, ANTIOX, NUTRIMAX, CHROMWITAL tel;694954933

Gość zew ryczacej gesi
wystarczy pic kwiaty głogu

Gość jja

Bardzo jestem zadowolona z zestawu od Sanity: SmartCardio + DuoControl. Pierwsze urządzenie to ciśnieniomierz z własnym akumulatorem, a drugie to pulsooksymetr służący pomiarowi saturacji. Wszystko atestowane pod kątem medycznym, precyzyjne, używamy z mężem obu rzeczy regularnie.

Gość ttt

Zobacz do oferty Sanity jakie mają przygotowanie ciśnieniomierze, wydaje mi się że coś interesującego uda się wybrać, bo lista modeli jest tam rzeczywiście spora i można szukać dla siebie sensownego sprzętu w rozsądnych cenach jak model Serce Plus.