Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce i nie

nie chce miec dzieci bo

Polecane posty

Gość nie chce i nie
porównanie wydaje się być trafne. Stresuje sie troche bo jutro rodzina przyjeżdża i znowu będzie gadanie. Tymbardziej że kuzynka rok temu urodziła. Chociaż może właśnie to odwróci ich uwagę.

Gość nie chce i nie
porównanie z maciorą już wyjaśniłam - moim zdaniem rodzina mnie tak postrzega, teraz tylko czekają aż coś ze mnie wyskoczy

Gość LLLLLLLLLLLoOOO
no to mowie, powiedz im wprost i wyraźnie, czego się boisz?

Gość chroniony przyrodą
nie martw się jutro dzień niepodległości

Gość nie chce i nie
mówisz że bedą tematy patriotyczne? ;) ide do sklepu, później zajrze na kafe

Gość no i nie miej, nie rozumiem
nie czepiam sie maciory, tylko tego,ze przeciwstawiasz tym, co rodzą - człowieka, a nie czegos, co się nie rozmnaża.

Gość MASZ KOMPLEKSY??
A ty masz jakis kompeks skryty ze az tutaj na kafe musialas sie ze swoimi zalami podzielic? Dla mne osoby ktore NIE pytane zaczynają piewze sie tlumaczyc jak ty teraz robisz sa dowodem ze masz kompleksy Autorko Ktos ciebie sie tutaj pytal dlaczego nie masz dzieci ze wyskoczylka z takim wywodem?? Tez ie chcialm miec dzieic, nawet jednego ,niestety wyszlo inaczej,ale nie robie takiego alarmu co ty,tlumaczą csie bez pytania

Gość nie chce i nie
ja mam troche żal już do wszystkich bo ludzi wbrew pozorom co rozumieją że nie planuje potomstwa jest mało. Ty to rozumiesz - na szczęście. A ja już mam 28 lat i słucham chyba od 5 lat że dzieci są wspaniałe. Nie wątpie że dla nich tak. dobra spadam, nie ma mnie

Gość nie chce i nie
ja mam troche żal już do wszystkich bo ludzi wbrew pozorom co rozumieją że nie planuje potomstwa jest mało. Ty to rozumiesz - na szczęście. A ja już mam 28 lat i słucham chyba od 5 lat że dzieci są wspaniałe. Nie wątpie że dla nich tak. dobra spadam, nie ma mnie

zmien towarzystwo, dobrze wychowani ludzie nie pytaja o takie rzeczy.Rodziny nie zmienisz, wiec powiedz, ze jesteś bezplodna.

Gość jezu ludzie
ale z was pustaki. Laska mówi że rodzina naciska i już nie wie co zrobić bo jutro kolejne spotkanie na którym bedzie wysłuchiwać a Wy dobrze nie przeczytacie ale kurde pretensji o temat jest wiele i naprawde o temat który nie istnieje bo ten temat jest o czymś innym. Co wy z tego macie że się do ludzi przyczepiacie -płacą wam? Zresztą po co się głupio pytacie ludzi po co temat zakładają, póki mają taką opcję maja takie prawo

Gość to je polska
tego nie zruzumiesz

nie mialam przez 35 lat i NIKT mnie nie spytal, dlaczego. Nie wiem, gdzie wy sie obracacie. To sa tematy osobiste. Elegancki czlowiek nie pyta kiedy za mąz, kiedy dzieci, na kogo glosujesz i ile zarabiasz.

Gość idiotka z ciebie
elegancki? nie pyta? wszedzie sa szuje, debilizmu pod strojem nie zakryjesz

Gość -.-.-.-.-.-
czyli wnioskuje: obracaj się wśród bogatych i pięknych oni wad nie maja, mają je tylko biedacy?

Mialam na mysli to ostatnie znaczenie, elegancki nie onosi sie wyłacznie do stroju.; Słownik synonimów i antonimów przymiotnik elegancki synonimy: elegancki, szykowny, pierwszorzędny, dobry jakościowo antonimy: niegustowny, tandetny przymiotnik elegancki synonimy: dystyngowany, elegancki, nobliwy, szlachetny, wytworny antonimy: flejtuchowaty, niechlujny przymiotnik elegancki synonimy: dworski, dżentelmeński, elegancki, gentlemeński, szarmancki, arystokratyczny antonimy: chamski, prostacki

Gość ,mn,mn,n,mn,n
mi tez sie wydaje, ze nie ma o co robic szumu. Mozna grzecznei rodzienie powiedziec "na razie nie planujemy". Ja to na razie ciagne kilkanascie lat (mam 37) od wielu lat juz nikt nie pyta i nie naciska. Naprawde nikogo dzis nie szokuje decyzja o rezygnacji z dziecka, kazdy jest odpowiedzialny za siebie.

Gość taki ktos :P:P
Moja kolezanka zawsze mowila ze nie chce wyjsc za maz i absolutnie zadnych dzieci.Oczywiscie mowili jej ze kiedys zmieni zdanie.W pracy poznala fajnego faceta ktory tez nie byl zainteresowany byciem rodzicem.Po 2 latach znajomosci wzieli slub i zyli wydawalo by sie ok.Na jego 40 urodzinach jak skladali mu zyczenia to on mowil i zyczcie mi syna :D.Kazdy myslal ze to zart.Ale zart to nie byl bo tydzien pozniej wyprowadzil sie z domu do ciezarnej kochanki.Oczywiscie rozwod,ona zostala sama a on.Jak go spotkalam jak z wozkiem napierdalal po miescie powiedzial ze teraz wie co tak naprawde tracil w bylym zwiazku.Ze wakacje,pasje,praca nie daja w zyciu tyle szczescia co potomek.Normalnie w szoku bylam jak powiedzial ze najbardziej w swoim domu nie lubil CISZY.A ona ona jest juz po 40 sama i chyba udaje szczeslkiwa bo jak do niej ktos przyjdzie to tak sie cieszy ze nie umie tego ukryc.Samotnosc bywa okrutna mimo dalszej rodziny i przyjaciol.

Gość samotnym można byc
mając nawet gromadkę dzieci. Widocznie na samotność zasłużyła, może była złą żoną, złym człowiekiem. Jak ją facet zostawił to znaczy że jej nie kochał, mógł mieć dzieci przecież z nią, gdyby kochanka nie wpadła to pewnie by mu się za jakiś czas odwidziała.

Gość la la land
ta a za pięć lat sie jemu dziecko odwidzi ;) faceci to idioci

Gość ja też!!!
dlaczego mam narażać swój wygląd i zdrowie, to jest niesprawiedliwe, faceci powinni rodzić. Nie mam nic do dzieci tyle tylko że jakbym ja była w ciąży to gdyby nie aborcja to bym się zabiła a nie donosiła. A potem bym wyglądała jak kotlet i podobnie funkcjonowała i facet by się oglądał za każdą tylko nie za mną, bo ja bym była matką, czyli tym anty seksownym kotletem, a wszystkie bezdzietne byłyby seksowne i spełniały jego łóżkowe wymagania.