Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weż sie podziel

przegapiłam szanse na dtrugie dziecko i nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość weż sie podziel

mojemu trzylatkowi od roku staramy sie "drorobic" rodzenstwo, nie udaje sie. Jestem zrezygnowana, bo wymysilam sobie inna roznice wieku dla dzieci a los chce inaczej..nawet nie wiem kiedy zajde, chyba nie chce sie juz starac. Los moze chce, zeby moje dziecko bylo jedynakiem ?

Gość nie podpisze sie
wariatka

Gość jak to przegapiłas?
co za różnica 3lata czy 5 czy 8? jak mają się kochać i dogadywać to będą,a jak mają mieć 2różne światy to i tak nic na to nie poradzisz.to raczej charakter decyduje niż wiek.powodzenia.

Gość jesteś zrezygnowana i
zawiedziona bo od roku się nie udaje. Pewno Cię to podłamuje i tyle. Nie dorabiaj do sprawy ideologii, tylko idź do rozsądnego lekarza, idź do endokrynologa, sprawdź tarczycę, czasem po pierwszym dziecku się rozregulowuje, sprawdź inne inne hormony... Ja miałam tak samo. Pierwsze dziecko - ciąża w pierwszym cyklu, w drugim przypadku nie udawało się kilka miesięcy. Pomimo, ze to było kilka miesięcy, a nie kilka lat, to ja czułam, że coś jest nie tak. Tez już zdażyłam sobie nakłaść do głowy, że może się nie uda itd...., jak się wzięłam za siebie, wyregulowałam tarczycę, to po 3 miesiącach byłam w ciąży. Teraz mam dwa super szkraby, co i Ciebie czeka, tylko się nie poddawaj. Ja planowałam róznicę 2,5 roku, mam róznicę 4 lat między dziećmi i jest super. Starszy rozumny i jest git:)

Gość weż sie podziel
ale ja bylam juz u lekarza, wszytskie wyniki mam w normie, nie wiadomo dlaczego sie nie udaje :O

Gość dfghjkl;'\
ja ci powiem dlaczego- bo za bardzo chcesz i o tym myślisz. Wyluzuj i kochaj sie dla przyjemności a nie dla ciąży a na pewno się uda. Powodzenia!

Gość wewwwe
U nas będzie 15 lat różnicy i jest ok....

Gość a ile masz lat, że przegapiłaś
45 czy 50?

Gość jezu dziewczyno nie przesadzaj
tylko ja staram sie 5 lat o dziecko badania a teraz leczenie 3 nie udane inseminacje to nie tragedia masz juz 1 dziecko i z tego powinnas sie cieszyc !!!

Gość a kazda taka sama
moze po prostu nie trafiacie w owulacje?albo plemniki zyją za krótko

Gość kozaaaaaaaaaaaa
A ja mam dwoje z roznica 2 lata. I jest masakra :D mlodsze w grudniu rok skonczy. Mam tak jak zawsze marzyłam chociaz drugie dziecko nie bylo planowane ;) I szczerze tak raz- dwa razy w tygodniu mysle sobie ze glupio to sobie wszystko wymarzylam bo poki co ledwo daje rade. Pewnie czas to zmieni ale moze Ciebie wlasnie ktos ma w opiece ;) nadejdzie czas na pewno sie uda

Gość jak to przegapiłas?
ja mam dwoje z różnica 2lata 2miesiące..młodsze w styczniu rok skończy.i tylko pierwsze 2miesiące były ciężkie.dzieci mają fajny kontakt.młodsze uwielbia starsze,starsze to już przedszkolak dzielny i dba o młodsze. moim zdaniem udana różnica wieku,ale kumpela ma różnice 8lat i też sobie chwali.

Gość wifigdansk
ale jak to 3 lata się starasz i nic? przecież macie juz jedno dziecko to dlaczego takie problemy z drugim? chociaz znam dziewcyznę a wlasciwie 40oparolatke która pierwsze dziecko urodziła bez problemów a drugie tez bardzo koniecznie chciala zaraz szybko i tak juz ta jej corka ma ok. 20 lat i tyle się starają i nic.dziwne ale tak jest.

Życie to My. I wyłącznie MY! Dalej to zmartwienia i problemy. Dalej to zdanie "kiedy już umrę"... Nie należy aż tak się śpieszyć!!!!!!!!!!

Gość Ja mam 14 lat róznicy
I nie narzekam a dzieciki w siebie wpatrzone:-)