Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfuriftrkuuyk

Czy dużo seksu szkodzi na zdrowie ?

Polecane posty

Gość tfuriftrkuuyk

Tak się zastanawiam czy dużo seksu szkodzi zdrowiu i czy są jakieś potwierdzone naukowo przypadki ? Mam 27 lat i od prawie 10 lat uprawiam regularnie seks dwa razy w tygodniu z różnymi dziewczynami kiedyś a obecnie od 5 lat ze stałą partnerką praktycznie co dziennie a czasem zdarza się że robimy to 6,7 razy pod rząd gdzie jeden stosunek trwa od 30-60min to praktycznie jak zaczniemy się ruchać o 15 to kończymy koło 22, 23 później jesteśmy wykończeni i idziemy spać.Nie wiem, czasem mam duszności w dzień albo wieczorami i zastanawiam się czy mogą one wynikać z nadmiaru seksu ?

Wszystko co czyni człowiek niesie za sobą skutki. Co ciebie dopadnie to lekarz opowie w swoim blogu, nic się nie martw... psycholodzy nie kłamią.

Od seksu samego w sobie nie, ale wyobraź sobie wysiłek fizyczny codziennie przez 5-7 godzin. Jeśli do tego dojdzie jeszcze niedobór snu czy niedożywienie (w ciągu tylu godzin powinien być co najmniej jeden posiłek :p).

Gość tfuriftrkuuyk
Nie no oczywiście nie ruchamy się dzień w dzień po 6-7 godzin ale jeden dzień w tygodniu robimy sobie właśnie taki długo maraton w łóżku łazience i gdzie popadnie :D a tak co dziennie to zwykle jeden raz przed snem dość długo od godziny czasem do dwóch godzin.

Zbyt dużą ilość wytrysków mężczyznę osłabia. Sperma zawiera mnóstwo jakichś tam mikroelementów (selen bodajże i coś tam jeszcze) i jeżeli niedobory nie są uzupełniane to może to wpłynąć na ogólne osłabienie. Natomiast u kobiety nadmierna ilość spermy w pochwie może przyczyniąc się do rozwoju grzybicy (sperma jest zasadowa i neutralizuje kwaśne środowisko pochwy - podobnie jak mydło)

Gość tfuriftrkuuyk
Czyli powinienem w tym wypadku uzupełniać dodatkowo selen skoro często szczytuję ?

Gość TTTTTTTTT
Jesteś po prostu pedałem, który próbuje siebie i innych oszukać...tym się raczej smuć. Życie bez zasad moralnych jest wegetacją, i to nędzną....

Gość gość
Ten chlopek rozstropek od selenu i zasadowosci w pochwie uzasadnil pedalstwo Tylko sex mezczyzny z mezczyzna moze zapewnic na bierzaco wzajemne uzupelnienie selenu, a kobiety grzybice moga wyłapac w byle toalecie... Bądzcie pedalami to zdrowsze.

Gość gość
w jakiej toalecie, ja nigdy nie siadam na innej toalecie jak moja domowa