Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bjppp25

Moja dziewczyna ma krótkie nogi...

Polecane posty

Gość Bjppp25

Ma 166cm wzrostu, zauwazylem dzis ze ma jakies krotkie nogi,zwłaszcza łydki... Nie podoba mi sie to :O

Gość 20kaska
a Ty ile masz wzrostu?

Gość Widziały gały co brały
oszczędź dziewczynie związku ze sobą i rzuć ją, panie idealny.

Gość Pahfekto ja nai
Daj zdjęcia, ocenimy

Gość Last Christmas...
a czy to jej wina, ze takie geny odziedziczyła?:O Polki mają taką budowę, że większość to gruszki a ten typ figury zawsze ma krótki nogi i długie doopsko.

Gość krzysiokk
wysokie kobiety maja dlugggggggggggieeeeeeee nogi, zapewniam cie, ale takie od 173

Gość hagagagagah
a co dopiero dzis ją poznales czy co? :O zresztą ma 166cm, normalny wzrost, wiec jakie ma miec nogi? Jak facet czy modelka z photoshopa?

Gość Last Christmas...
bzdura, proporcje ciała nie mają nic wspólnego ze wzrostem. Kobieta 160 może mieć stosunkowo dłuższe nogi do sylwetki niż taka co ma 175 wzrostu.

Gość Pahfekto ja nai
Pewnie dupa zabrała 30 cm długość należącej się nogom :)

Gość krzysiokk
Last Christmas... ma duzo wspolnego wysoka kobieta nigdy nie ma krotkich nozek, a niska dlugich, chyba ze sa zmutowane ale to inna sprawa

Gość ijopj
No to ładnie, dowiedziałam się dziś, że mam zmutowane nogi ;-)

Gość taaakaaaonnaa
no i co sie zalisz :P hmmm my jej przeciez nie nacigniemy haha .Jest kaczuszka i tyle :P

Gość malokto
165-183

Gość jak...wyzej
dlugosc nog w glownej mierze odpowiada za wzrost, niska prawie zawsze ma krotkie nogi. Czasami zdarzają sie mutanty, wysoka dłuuuugi tułow a nogi jak u dziecka z 3klasy podstawowej

Gość Last Christmas...
krzysiokk no nie zgodzę się... jak pisałam wcześniej ważne są proporcje ciała. Jestem dość wysoka, ale nie mam jakoś super długich nóg. A moja sąsiadka, drobinka, góra 160 wzrostu ma stosunkowo długie nogi do swojej sylwetki. Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość dupa wieprzowa
może ta niska i ma te długie nogi, ale tylko proporcjonalnie do swojego ciała. prawdziwe długie nogi może mieć tylko wysoka, czyli ja. Koniec kropka. liliputy do gazu.

Gość jestem kobieta !!!!!!!
mam 177, normalny tlow i dlugie nogi,ktore odpowiadaja za moj wzrost wiec popieram kogos wyzej wyzej

Gość Za dużo analizujesz
"wysoka kobieta nigdy nie ma krotkich nozek, a niska dlugich," Bzdura, ocena długości nóg jest subiektywna i jest wynikiem proporcji między tułowiem a nogami. Najlepiej oceniane proporcje są wtedy gdy nogi zajmują około 48-50% wzrostu, inny rozkład jest automatycznie przez nasz mózg odbierane jako zaburzenie proporcji.

Gość malokto
Normalne proporcje mają ludzie 165-183. Niższe kobiety bardzo często mają właśnie krótkie nogi. Te centymetry muszą się przecież gdzieś gubić, nawet karły przecież mają dosyć długie tułowia w porównaniu z nogami. Rozejrzyjcie się po ulicy, przecież to naturalne jest. Znajdziesz wysoką i będziesz narzekać, że ma stopy duże czy ręce długie... Jak ktoś szuka, to zawsze znajdzie...

Gość Last Christmas...
zamiast krytykować innych, lepiej niech każdy spojrzy krytycznym okiem na siebie, bo takie geny przekażecie swoim dzieciom. Na przekór ludzkim ideałom długie i garbate nosy, zacięte usta, krzywe zęby i inne wady są genami dominującymi 🖐️

Gość Za dużo analizujesz
Oczywiście, noga 90cm jest przy MIERZENIU będzie dłuższa niż 80cm, jednak optycznie może to wyglądać różnie, w zależności od długości tułowia. Podobnie zresztą jest z biustem, w teorii możemy uznać że ktoś ma mały a ktoś inny duży, ale przy porównaniu do masy ciała i ogólnej budowy którys moze wydawać się mniejszy/większy mimo, że de facto są takie same.

Gość you and your eh
O ja... też mam krótkie nogi. Śmiejemy się z tego z facetem razem. Nie wydłużę ich przecież :P

Gość sdfghyuj
uwazaj na raka jąder złosliwości lubią takich

Gość Pahfekto ja nai
Proporcjonalnie długie :D

Gość gość
co za debil napisał powyżej że wysoka kobieta nie może mieć krótkich nóg. On chyba dosłownie rozumie pojęcie długich i krótkich nóg. Wytłumaczmy nietrybowi, że długie nogi to takie których długość jest większa niż 50% wzrostu, a więc jeśli kobieta ma 160 cm wzrostu, a jej nogi mają 80 cm licząc od ziemi do krocza to ma ona bardzo długie nogi i dłuższe od takiej co ma 180 cm, a jej nogi mierzą tylko 80 cm bo ona z takimi nogami to wygląda pewnie groteskowo i żałośnie. Nogi przeciętne mają od 45% do 50%, Nogi krótkie to takie od 40% do 45% , poniżej 40% długości mówimy już o niedorozwoju kończyn. Do tego do postrzegania długości nóg przyczyniają się jeszcze łydki czyli ich smukłość, oraz wysoko podniesione pośladki . Jak kobieta ma wyrobione mięśnie nad pośladkami i bardzo smukłe łydki to mając nawet 44% będzie wyglądać jakby miała nogi conajmniej normalne.

Gość gość
Ciekawe z tymi nogami, aż zmierzylam. Przy wzroście 176 mam nogę od kroku długości 91cm, źle nie jest.

Gość gość
Autorze, a ty masz długiego w majtasach?? Czy smutnego króciaka mniejszego niż 16 cm???!! Ja krótszy i cienko to zamilcz i ciesz sie, ze ktokolwiek chce z tobą być forumowy obgadywaczu swojej kobiety!!!

Gość gość
a babo piszaca wyzej jaki masz rozmiar biustu? D? bo jesli mniejszy to zamknij ryj desko

Gość gość
Z mierrz sobie f**tka ach te geny felerne mam wszystko i małego h**ka ahhha.