Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się....

przeczytajcie tą rozmowę i oceńce proszę!!!!

Polecane posty

Gość zastanawiam się....

Ona: Hej Przystojniaku, idziesz dziś na rynek??:) On: Jestem chory :( Ona: ooo nie ale obiecałeś że pomiprezujemy razem ostatnio też źłe się czułeś jak bylismy z ******** na piwie co z Tobą??? On: A wiesz mam słabą głowę dlatego nie piję dużo :D Ona: hmmmm... gdybyś nie dał radę dojśc do domu to może znalazłby się ktoś kto by Cię przenocował ;) On: hahaha :D ciekawe kto Ona: Aaa nawet ja. i koniec rozmowy :/

Gość zastanawiam się....
nic mu nie mówiłam ale nie wiem co to ma być :/

On cie nie chce i już w chwili, kiedy powiedział, że jest chory powinnaś odpuścić, a nie pchać się na niego jak idiotka :O Jesteś nachalna. Trzy znaki zapytania stawiają nachalni.

Gość cnkldnn
kreci z nia na boku

Gość zastanawiam się....
to jest rozmowa mojego chłopaka z jakąś dziwką a nie moja

Gość kjhghjkl
ona mu sie narzuca on wyraznie szuka wymowki zeby z nia sie nie spotkac takze spoko luz! :)

Gość no nie wiem, czy kręci
wydaje mi się, że już ja przeleciał i nie jest zainteresowany dalszą znajomością....

Gość TylkoPytamCH
Pilnuj chłopaka bo będzie miał skok w bok ;>

Gość allo allo allo
On już miał z nią skok w bok. Wskazuje na to przebijające z rozmowy jej przekonanie, że on pójdzie poimprezować, chociaż ostatnio nie mógł (ale wyraźnie wcześniej mógł). No i bezpardonowa propozycja na coś więcej niż kiedyś, czyli na całą długą noc spędzoną razem, a nie tylko powtórzenie numerku w pośpiechu "za rogiem". On teraz chce urwać tę znajomość - spróbował już innego ciała i teraz chce z tym skończyć. Mam swoje lata i wiem co mówię.

Gość sleeplessnight
Wrazenie jest takie, ze Tobie zalezy na nim i sie dwoisz i troisz, a chlopak widocznie nie chce, zebys byla kims wiecej niz jestes teraz. Ale to tylko wrazenie jest takie, ze sie troche narzucasz. Moze w gruncie rzeczy wcale tak nie jest. Poza tym moze mu padl net? jesli to byla rozmowa via internet. A na telu nie mial kasy, zeby skonczyc rozmowe czy dac znac, ze ma problemy tech ;)

Gość sleeplessnight
Jesli to nie Ty, to w takim razie narzuca mu sie inna dziewczyna, ale jak widzisz dzielnie odparl atak. wiec spoko luz :)

Gość allo allo allo
No ja bym taka spoko luz nie była. Z tej rozmowy jasno wynika, że on jej obiecał, że jeszcze poimprezują. Czyli już kiedyś, hmmm.... imprezowali :)