Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagaa123

okres, mdłości...ciążą?

Polecane posty

Witam około 4 miesiące temu uprawialismy seks w płódne:/ bałam się że wpadliśmy ale dostałam okres i miesiąc od tego incydentu zrobiłam test i był negatywny jakiś czas po tym uprawialismy peting niby do niczego nie doszło, DO tej pory dostałam już 3 normalne i regularne okresy ale od miesiąca mecza mnie mdłości bez wymiotow i nadwrażliwosc na zapachy jak poczuje zapach intensywny to mnie mdli... Boje się że mogę być w ciąży bo czytałam że można mniec okres w ciąży zrobiłabym test ale aktualna moja sytuacja życiową nie pozwala na to... Nie wiem co robic...

Gość magdaryna
wątpię abyś była w ciąży. Miałaś 3 normalne okresy, zrobiłaś test, który wyszedł negatywnie. Te objawy nie muszą wskazywać na ciążę. Może masz jakiegoś wirusa albo łapie cię jakaś grypa. Dla pewności (żeby się uspokoić) zrób test, obserwuj swoje ciało, zmierz temp. Będzie dobrze i no stress :*

Gość magdaryna
a okres w ciąży..tak może być przez pierwsze 3miesiące, ale to są raczej skąpe krwawienia które kobiety często mylą z zwykłą miesiączka. W innym wypadku są to objawy świadczące o zagrożeniu płodu.

Gość magdaryna
a okres w ciąży..tak może być przez pierwsze 3miesiące, ale to są raczej skąpe krwawienia które kobiety często mylą z zwykłą miesiączka. W innym wypadku są to objawy świadczące o zagrożeniu płodu.

Witam ponownie:) wracając do mojego problemu mdłości minęły tak samo szybko jak się pojawiły... I to mnie zaniepokoiło:/ Boje się straszne z pewnych przyczyn testu wcześniej niż nim 2 tygodnie nie zrobię... A psyhicznie tego nie wytrzymuje już...