Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaczynamWyprzedażSzafy

Czy mam szansę sprzedać takie rzeczy?

Polecane posty

Sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby pozbyć się wielu ubrań.. Potrzebuję pieniążków.. Czy mam szansę sprzedać takie rzeczy? Dopiero zaczynam.. Pewnie będzie ciężko..ale każdy grosz się przyda:(:(:(

Gość zależy czy sa modne i w jakim
są stanie. cenę tez musisz dac bardzo niską--bo inaczej nikt ci nawet nie spojrzy.

Mam do sprzedania ok 40 rzeczy.. Ehh.. ciężkie to życie:(

Gość moglabym napisac ze
sa okropne jak dla klasycznej kobiety ale pewnie jakas malolata zie moze zalapac na te.... galgany z glupimi napisamiZa 10 zlotych 6 galganow nawet nie jest tak zle. Wiec zachecam do sprzedazy mimo wszystko. Ale skad pomysl aby sobie kupic az 5 bluzek z tym samym haslem?

Wiem, że nie są dla klasycznej kobiety.. Skąd pomysł kupić podobne koszulki.. Podobały mi się.. :)

Tak jak mówię mam ok 40 rzeczy do sprzedania.. Dopiero zaczynam wystawiać. Kolejne rzeczy już będą dla kobiety eleganckiej.. :) Typu koronki H&M itd..

Gość nie jest zle
styl faktycznie dla osoby w młodym wieku , ale jak ktos wspomniał 6 koszulek z jednym hasłem nie zbyt dobre , rzuć od razu to co ma do wystawienie bo nie którzy lubią wchodzi w inne przedmioty użytkownika. Więcej zdjęć rzuć do aukcji bo ja np nie lubię pisać maili z prośba o zdjęcia

Gość A czy ja tez mam szansę?
Mam do sprzedania nowe z metkami około 40kilo i 20zegarków pozłacanych z cykroniami i posrebrzanych. Nie chce dużo za to wystarczy 1000zł ja za to dałam 2000 ale handdel mnie nie kręci więc oddam za połowę. Mam szansę?

Gość pewnie ze
msasz szanse wrzucaj

Dziękuję za rady.. Dla mnie każda złotówka jest w tej chwili na wagę złota.. Nie chcę prosić o pomoc, jak wielu tutaj..

Ok ale ja raczej wybiorę bezpłatny portal sprzedajemy.pl bo nie chce ryzykować w razie jak mi to nie pójdzie żeby płacić za aukcje.

Gość moglabym napisac ze
Jezeli tobie sie podobaly to i komus sie spodobaja.. Zawsze zachecalam mlode dziewczyny do sprzedawania ciuchow w internecie. Taki szmateks przez poczte. Nie musisz nawet placic za wynajecie miejsca. Na swiecie jest tak duzo ubran ze produkowanie nowych to czysty nonsens.

Gość najlepiej ustaw aukcje z ceną
minimalną jaka Cię interesuje , a ukcje wystawiaj np od 15 zł

Jesteście kochani!!!!!! Dziękuję..

Gość moglabym napisac ze
A propos klasycznej kobiety Mysle ze malolata tez moze miec klase. Kamizelki fajne!

Z używanych też mam sporo z 100kilo by było z czego połowa to perły prawdziwe a druga połowa to koszulki adidasa na siownię lub fitnes i tympodobne rzeczy Najwięcej mam kurtek kamizelek i płaszczy oraz futerek-ze 40kilo będzie-stale się łudzę że schudnę i jeszcze w to wejdę a wszystko w roz.36-38

Gość moglabym napisac ze
do ale czy ja tez mam szanse? Masz, wszyscy maja ale skad jest pochodzenie tych rzeczy? Czy one byly twoje ? Wiesz ludzie boja sie kupowac rzeczy z niewiadomego pochodzenia

To prawda, że teraz młodsze osoby mają często klasyczny, elegancki styl.. A powiedzcie proszę. Czy lepiej robić zdjęcia ubrań na sobie?

Gość aligatorka bez
zdjęcia na sobie tez duzo dają , jak mniej wiecej lezy ciuch,

To w takim razie kolejne rzeczy będę prezentowała na sobie.. Tylko teraz jak wracam z pracy (rozdaję ulotki:() to już ciemno.. i ciężko będzie zrobić dobre zdjęcia:((

Moje były tzn są moje i wiszą w szafach poprane poprasowane popakowane w folię czekają na cuda a ja nie jestem w stanie schudnąć (((((

Rzeczywiście zdjęcia PRZEPIĘKNE. Sama bym te rzeczy kupiła jakbym miała pieniążki.. Zdjęcia aż zachęcają..

Może macie pomysły jak można troszkę dorobić:( Albo może.. potrzebujecie czegoś? jakich ubrań.. Mam mnóstwo rzeczy do sprzedania..:(

jakichś ubrań.. Albo czegoś innego.. Piszcie prosze.. Bardzo potrzebuję pieniążków:(

Gość na aukcje mozesz rzucić
jakąś bizuterie , rurki jesli masz , swetry , spodniczki bandazowe , sukienki , chetnie bym coś kupiła tez z kurtek

Mam kurtki, płaszcze, spódniczki, parę swetrów, topy cekinowe (na imprezę naprawdę ładne). Poszykowałam już rzeczy, które mogę sprzedać. W najbliższych dniach wystawię (chciałabym jednak zdjęcia tych ubrań zrobić na sobie, bo tak to prezentują się bezkształtnie jak próbowałam dziś zrobić zdjęcia).