Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55555556666

święto narodowe

Polecane posty

Gość 55555556666

wywiesiliście flagę?? bo moi sąsiedzi niestety nie, a na mojej ulicy oprócz mnie tylko jeszcze na 2 domach jest flaga wywieszona.Bardzo jest to przykre dla mnie że ludzie w ten sposób podchodzą do tego święta

Gość minerwa18
może są z przeciwnego obozu i ograniczają się do bibuły w marynarce jak niektóre telewizje

Gość minerwa18
może są z przeciwnego obozu i ograniczają się do bibuły w marynarce jak niektóre telewizje

Gość minerwa18

Gość 55555556666
no wywiesiliście flagę czy nie??

Co za pytanie.. Ci co mają wywiesili. Na marsz idziesz ? Ja idę pomimo zaawansowanej ciąży.

piekny jest Marsz Pana Prezydenta z okazji Śweta Niepodleglosci Ojczyzny,. tak byc powinno. Pan Prezydent jednoczy wszystkich Polaków.

Gość zielony trabant
Ja mam tylko nadzieję że lewackie medny nie zakłoca tego marszu jak w zeszłym roku. Gazeta Michnika tylko na to czeka. A ty "Gutekszoł" nie prowokuj jak żydek bo pan Komorowski dwa lata na żadne marsze nie chodził i dopiero w tym roku zawstydzony że bierze w nich udział nawet 60.000 ludzi, też sobie swój wlasny marsz wymyślił. Gdzie był przez te 2 wczesniejsze lata? Jak sie nie da jakiejs idei osmieszyć to trzeba ja przejąć i od wewnątrz rozbić ale nikt sie na Komorowskieg sztuczki nie nabierze, niech sobie ze swoją żoną Żydówką w jarmulce maszeruje, ja tam nie wierzę w jego szczere intencje.