Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubilam sie wNieskonczonosci

Gdy przyjaciel mówi że

Polecane posty

teskni - co to oznacza? Przyjaciel - mój były, który wyrządził mi wiele krzywd (i on doskonale o tym wie) i z którym postanowiliśmy, że będziemy się przyjaźnić, nie chcemy raz na zawsze ucinać kontaktu. On co kilka dni dzwoni, pisze i czasami mówi, że tęskni.........

to znaczy, że żałuje... To nie jest przyjaciel, nie będzie z Tobą. Pytanie tylko, co Ty z tym zrobisz...

On wie, ile złych rzeczy zrobił. Mówi, że nie może mnie ograniczać, że chce mojego szczęścia i powinnam być z kimś, w kim będę mieć oparcie. Ale dzwoni do mnie co kilka dni, żeby dowiedzieć się, co u mnie. I pisze, że tęskni. On zawsze był moim najlepszym przyjacielem, dlatego postanowiliśmy nie ucinać kontaktu pomimo zerwania.

Trudno mowic o czystej przyjazni bardzo czesto po rozstaniu. zwlaszcza jak dwie strony sa samotne. Widac chce sobie jakos torowac droge do Ciebie na nowo, i nie daje o sobie zapomniec. Swoja droga, skoro tyle krzywd Ci wyrzadzil to dziwne, ze w kims takim chcesz (postanowilas) miec przyjaciela.

"Swoja droga, skoro tyle krzywd Ci wyrzadzil to dziwne, ze w kims takim chcesz (postanowilas) miec przyjaciela." Wiem, że głupio to brzmi, ale zaistniała bardzo skomplikowana sytuacja, w której stwierdziłam, że nie mogę się od niego tak po prostu odwrócić. Na początku nie chciałam mieć z nim nic wspólnego, myślałam, że ma okropny charakter i jest po prostu zwykłym chamem, nie odzywałam się przez ponad tydzień, aż w końcu on się odezwał do mnie i powiedział coś, co dosłownie ścięło mnie z nóg. I postanowiłam być przy nim jako przyjaciółka, jako ktoś, na kogo będzie mógł liczyć.