Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLA_in the dark

Ile mozna schudnac w 2 MIESIACE???

Polecane posty

Gość OLA_in the dark

Co trzeba robic zeby schudnac 6 kg do 1 stycznia? czy mozna w 2 msc uksztaltowac sylwetke np: plaski brzuch, ksztaltna pupa?

Gość baskinka20
zalezy od ciebie i twoich checi:p ja w miesiac schudlam 4 kg:p

Gość oj tam,oj tam;-)
Schudnać,nawet 8kg (ja mówie o dietach z rzędu nawet do 1500 kcal plus sport,a nie żadne dukany -dla mnie to nie dieta). Widocznie wyrzeźbić sylwetki nie ma szans-ale poprawic kondycje można. Powodzenia.

Gość OLA_in the dark
Kochani, serdeczne dzieki za wszystkie odpowiedzi! :) prosze o pare rad typu, ile razy w tygodniu cwiczyc i co? mam dvd Zumba, na You Tube jest duzo cwiczen na brzuch, uda i pupe...mam tez ciezarki 2kg.

Gość OLA_in the dark
@ Baskinka Co robilas? duzo cwiczylas?

Gość zycie jest beznadzieje
da sie ok 8-10 kg w 2 mc

Gość baskinka20
Ja robilam brzuszki(200 codziennie), jadlam polowe tego co jadlam kiedys, ograniczylam slodkie,pilam duzo wody a ost posilek jadlam o 16

Jeśli będziesz jadła tak jak do tej pory to ćwicz ok. 1,5h dziennie, dzięki czemu spalisz kalorie poprzez wysiłek. Możesz równie dobrze uciąć kaloryczność posiłków = nie musisz tyle ćwiczyć, ale wówczas spalanie tłuszczyku jest mniej efektywne. baskinka20 się pewnie głodziła, to straciła 4kg, gdzie 2kg to była wydalona woda.

Gość diana28l
drogie Panie nie wagą mierzymy skuteczność diety ale nowymi nawykami żywieniowymi oraz ilością ruchu jaki zażywamy :) pozdrawiam :)

Gość takisobiegość
20 kg jest do osiągnięcia w 2 miesiące, ja w 3 schudłem 34kg, ale zdrowo ćwicząc, jedząc normalnie w miarę bez obżerania się, nie jeść najlepiej węgli, zrezygnuj z kolacji, dużo ruchu, pij dużo wody i na bank się uda ;)

Gość takisobiegość
oczywiście mówie o 6 kg a nie 20, tak nawiązałem tylko do wypowiedzi że da się 20 :p

Gość OLA_in the dark
planuje.... nie jesc slodyczy wogole, codziennie brzuszki, cwiczenia na pupe, te z You Tube....przegladalam naprawde sa super! i cardio...czyli ZUMBA bo bardzo lubie tanczyc:) nie bede sie glodzic, ale bede jesc niskokalorycznie. i tak jak mowiliscie pic duzo wody, i bede cwiczyc 1.5 godziny dziennie moze z jednym dniem przerwy na regeneracje! bo juz mam dosc tej lekkiej nadwagi, caly czas czuje sie grubo, jakbym miala 10 lat wiecej:( chce byc fit w Nowym Roku, nie chce przeniesc tych zbednych kilogramow do nowego roku....

Gość OLA_in the dark
i wogole dzieki Kochani za kazde dobre slowo, taka zacheta jest dla mnie bardzo wazna. wiecie o co chodzi, motywacja....wiara ze mozesz to osiagnac. ze sie da.... bo ja juz pare razy probowalam cos z tym zrobic....:( mam nadzieje ze teraz w koncu sie uda!

Gość Ico

I co, udalo sie?