Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Jak zdac egzamin na prawo jazdy jakies porady

Polecane posty

Gość ale cyrk
czyli jednak tak jak niektórzy przewidzieli. W dniu mojego egzaminu wszyscy zdaliśmy na 12 osób 12 zdało, jeśli ty masz z tym problemy to praktykę zdasz mooooże za 10 razem. Chłopie przecież to jest łatwe! I nie usprawiedliwiaj się ciągle tym że masz okropną rodzinę, śmiechu warte. Kto mądry zapisuje sie na oba testy w jeden dzień? Przecież straciłeś opłatę za praktyczny nawet do niego nie podchodząc! tato ci kazał, tak?

no ty poatrz huju a wyobraz sobie ze mi KAZANO zrobic oba naraz bo ma byc SZYBKO! ale akurat to malo istotne jazdy mam zwyczajnie przelozone i zaplacilem za teorie plus costam

Gość pauloxii
Ile błędów miałeś? Kiedy kolejny egzamin ?

Gość ale cyrk
nie ma o czym gadać, to jakaś życiowa niedojda. Ściągaj majtki dostaniesz pasów! 23 lata, pracy nie ma tata daje na prawko a synio o ojcu mówi "lepiej żeby zdechł" czaicie baze????!!!! co za pokolenie! Z moich obserwacji wynika że pokolenia urodzone po 87 roku jest totalnie oderwane od rzeczywistości jakieś barachło zamiast mózgu.

Gość hjgfd
Do ''ale cyrk'' : Ja jestem urodzona po roku 87 i nie jestem ''totalnie oderwana od rzeczywistości jakieś barachło zamiast mózgu.''' Nie świadczy to o Tobie najlepiej skoro kierujesz się jakimś bezpodstawnymi stereotypami i uogólniasz. To tak samo jakbym ja napisała,że pokolenie urodzone przed 87 to jakieś bezmózgi. W każdym pokoleniu znajdą się perełki. Szacunek należy się każdemu.

Gość jastjast
Ja zdawałam wczoraj w Krakowie na Balickiej, udało sie za drugim razem, powiem tak, naprawde bardzo cięzko jest zdać za pierwszym, duzo zalezy od szczęścia i egzaminatora,bo jak będzie chciał Cię oblac to to zrobi..u mnie tak było za pierwszym razem, wcisniety hamulec i po egzaminie...Moja rada iść wyluzowanym, i nie liczyc na to ,że sie zda ,robic swoje i miec to w nosie:)

Gość kafe kafe12314
nie ma idealnej porady zeby zdac. albo umiesz albo nie umiesz jezdzic

Gość zdygotana22
Jasjast w pn mam testy n balickiej i bede ustalac praktyczny myse ze na styczen jakos.... Boje sie!!!!! Powiedz latwo tam znalesc sale z testami??????jedna jest po prostu wvhodze i siadam przy byle jakim kompie?????

Gość gość
Niech egzaminatoirzy robią tak dalej, a jeszcze wiecej ludzi bedzie szukać alternatywy. Słyszeliście na przyklad, ze w pełni legalną opcją jest posiadanie prawa jazdy kolekcjonerskiego? Sam znam kilka osób, ktore na takim poprzestaja. Najczesciej zamawiają na szybkieprawojazdy.pl

Gość gość
Przed egzaminem wzięłam sobie jeszcze jazdy doszkalające w szkole www.koszela.com.pl by sobie wszystko poćwiczyć. I poszłam na egzaminie na totalnym luzie, zdałam za pierwszym razem

Gość H3h3
Hmm ja zdawałem ogółem 7 razy. Iść na luzie i nie liczyć na to, że się zda to jedna ważna rzecz a druga to taka, że musisz wiedzieć, że już jesteś gotów i potrafisz, nie mówię już o tym, że trzeba się skupić z całych sił, tak naprawdę...samo to prawo jazdy to pikuś przy jeździe już samemu własnym samochodem, wierzcie mi:) ale, że trzeba mieć szczęście i dobrego egzaminatora to prawda

Gość SJ10
pieprzenie umiesz albo nie umiesz, każdemu przychodzi taki czas w życiu, że w końcu się nauczy, jak masz chęci to się uda, też byłem takim niedowiarkiem, można umieć jeździć już zanim minie podstawowe 30h jazd, każdy ale to każdy może zostać kierowcą!!!

Gość H3h3
:D Taki przykład, sąsiad z naprzeciwka...zdał za 1 i mi zazdrości, że mam własny samochód, bo po mimo, że też ma prawko to musi pożyczać od ojca

Gość gość
Jeśli jesteś dobrze przygotowana i nie będziesz się niepotrzebnie stresować to na pewno zdasz bez problemu. Cały czas patrz na drogę i rozglądaj się podczas każdego manewru. Ja zdałam za pierwszym razem w Szczecinie, a chodziłam do szkoły nauki jazdy www.alien.szczecin.pl.

Gość gość
nie było łatwo zdać egzamin na prawko, ale udało sie dzięki OSK Alfa Białystok jestem mega zadowolona, bo nie spodziewałam się, że uda mi się zdać tak bezbłędnie ;) Ale to wszystko zasługa dobrego instruktora ;)

Gość gość
Ja do egzaminu praktycznego podchodziłam już 5 razy i coś mi się wydaje, że to prawo jazdy z offshoreidcardscom, które dostałam od znajomych na urodziny to będzie jedyne prawo jazdy w moim portfelu...masakra totalna....

Gość EwCIK

Zawsze prawko można kupić na deluxe dokumenty kolekcjonerskie i po problemie xD 

Gość SylwiaM

Skupienie, motywacja i dobry wybór szkoły jazdy bo jednak wiele zależy od instruktorów oraz organizacji jazd. Ja postawiłam na OSK Pegaz z Poznania i myślę, że był to słuszny wybór ponieważ oba egzaminy zdałam za pierwszym razem. Wiedzą jak przygotować kursanta i też panuje miła atmosfera co też redukuje stres za kierownicą. Pozdrawiam!