Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ismena_aa

Jestem masażystką erotyczną

Polecane posty

Gość gość
Daj namiar na siebie :) z chęcią skorzystam z takiego masażu ;)

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl

Gość Żigolak
A ja mam swoja prywatną masażystkę na co dzień - moja żona. Ile radości dla obojga. A ile spermy - fakt oczywiste, A potem jak już ona zakończy ze mną, pora aby ja zrobił jej. Oj cudownie. Z tej przyjemności jeszcze mi poprawi. I nie musimy szukać żadnych atrakcji na boku, żyjemy wypełnieni miłością, radością, gorącym seksem. Przeszkolenia można obejrzeć choćby na stronce massageroom.com

Gość Olaaaaaaaaaaatojaaaaaa
Witajcie! Ja również będę masażystką erotyczną. Zaczynam szkolenie w środę. Jestem z Warszawy. Troszkę się denerwuję, nigdy tego nie robiłam. Macie jakieś rady? PS: jestem z Warszawy. PS2: ile Wy, masazystki, bierzecie za jeden taki masaż? Czekam na odpowiedź.

Gość gość
Masujesz tez cipki?

Dnia 11.11.2012 o 15:56, Gość Ismena_aa napisał:

Cześć;) Chcialabym powiedzieć iż jestem masażystką erotyczną i wcale sie z tym źle nie czuje. Jak najbardziej polecam tą prace wszystkim kobietom 😉 I oczywiście nie wykonuje lodów, nie uprawiam seksu, nie robię nic z moimi klijentami, poprostu ich masuję 😉

moja by chciala tylko nie wiem czy się moge zgodzic