Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka0987

Jak udobruchać obrażonego faceta?

Polecane posty

Gość Olenka0987

W poniedziałek doprowadziłam do kłótni między mną i moim chłopakiem. Powiedziałam kilka słów za dużo, m.in. że jest tacy jak wszyscy faceci. On, jak dotąd spokojny, tym razem nie wytrzymał i powiedział, że ma dość. W środę próbowałam podjąć na nowo temat (w międzyczasie przeporosiłam go w smsie), ale odrzucał połączenia. W czwartek natomiast udało mi się z nim porozmawiać, ale nadal był zły i stwierdził, że już mu nie zależy na mnie i naszym związku, bo ma dość czepiania się i kłótni. Próbowałam mu wyjaśniać, że mnie poniosło i że on też nie jest taki święty, ale nic do niego nie docierało. Wczoraj ponownie zadzwoniłam, ale nie odebrał mojego telefonu. Wiem, że przegięłam i uraziłam jego męską dumę, ale nie chcę czuć się jak jego wróg. Przecież jeszcze kilka dni temu mówił, że mu na mnie zależy, a teraz nagle jest taki nieustępliwy. Jest jakiś sposób na takie zachowanie i osiągnięcie porozumienia?

Gość może się obudzi a może
Tak, jest sposób. Odsunąć się na jakiś czas. Przecież już go przeprosiłaś, prawda? Daj mu czas ochłonąc.

Gość Olenka0987
OK, a jaki to czas? Tydzień, dwa, miesiąc?

Gość może się obudzi a może
To zależy od niego. Poczekaj spokojnie, aż się odezwie.

Gość by go udobruchać
daj mu sie wyr.chać.

Gość Olenka0987
Jeszcze nie uprawiamy seksu.