Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agounia-sylwestrowa

w czym w ciąży na sylwestra

Polecane posty

Gość agounia-sylwestrowa

Cześć mamusie :) Słuchajcie pisze tutaj bo myślę że wiele ptzyszłych mam może mieć ten problem co ja. Otóż zamierzam wraz z mężem pójść na sylwestra do lokalu i problem mam taki że będę wtedy w 5 m-cu ciąży więc trochę tego brzucha już bezie widać - na dzień dzisiejszy nie jest on tak bardzo widoczny - problem jest w czym się wybrać? Jak wy myślicie czy założyć sukienkę odciętą pod biustem czy może coś eleganckiego coś co będzie opięte na brzuszku. Poradźcie ! Pozdrowionka

Gość agounia-sylwestrowa
??

Gość błędnik obłędny
Ja w 5 miesiącu byłam na weselu siostry i miałam odrobinę luźniejszą suknię-bardzo elegancką, po prostu rozkloszowaną. Ale u mnie brzuch był wtedy maleńki. Zaczął w sumie rosnąć od 30tc.

Gość Booooli gardlo
No happy mum jest super - sama tam bede kupowac niedlugo :-)

Gość jklllllllllllllllllop
też się zastanawiam, ale ja będę już w 6 miesiącu, a brzuch mi wyskoczył okrągły jak piłeczka już pod koniec 3 miesiąca . przy mojej sylwetce - zawsze wklęsły brzuch i wąska talia dla rodziny i znajomych teraz jest już bardzo widoczny. dla obcych - pewnie zwykły brzuch. pewnie będę w grubych rajtuzach i cekinowej sukienko-tunice. pocieszam się, że i tak dużo dziewczyn bez ciąży wygląda o wiele pokraczniej, więc ja jako ciężarna mam zamiar błyszczeć.