Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruby Misiek :D

Co kupic dziecku na 2 urodziny ??? Ale coś wyjątkowgo

Polecane posty

Witam was dziewczyny mam taki małe głupiutki pytanie co kupić dziecku na 2 urodziny :) Zaznaczam że mały prawie co jakiś czas dostaje jakoś zabawkę a o ciuchach nie wspomnę bo żona ciągle coś kupuje :) Z tego powodu co proponujecie za prezent na urodziny żeby był wyjątkowy :) Pozdrawiam :)

rowerek biegowy - tylko musisz dobrze poszukać dość niskiego, ja pierwszy kupiłam niby od 2 lat ale wysokość od kroczku siedzonka byłą spora, mimo że Syn jest wysokim dzieckiem, ale wystarczy dobrze poszukać

Gość czizes crajz!!
Dwu letniemu dziecku jest obojętne co dostanie, bo za małe jest jeszcze aby o czymś marzyć, lub coś bardzo chcieć. Lego duplo, ciastolina, tablica do rysowania, chodzący zabawkowy piesek na smyczy, jesy multum możliwości.

Dzięki Dziewczyny :)

Gość masz co chciałas
nowa mamusie albo nowego tatusia!! Na pewno zapamięta na długo!

Gość GrażynaKowal
fajną opcją jest np taki bujaczek od Mattel, cudowcna planeta, czy jakoś tak. znalazłam go ostanio, jak pisałam z moimi szkrabami list do Mikołaja :> bo to przeciez trzeba zrobić wcześniej, a że Mikołaj otworzył fabrykę w internecie, to nie mogłysmy się powstrzymać moje już potrafią same narysować, czy wybrać co chcą, ale jest też worek z prezentami dla maluchów, właśnie do 3 lat, o czym ty pisałaś. to jest bardzo fajna sprawa, bo wchodzisz na strone listdomikolaja.pl i dzieciaki same robią robotę

Gość I widzisz tu zależy jakie masz
dziecko bo tak naprawdę to poznajesz je ciągle a ono stale sie rozwija i zmienia Ale wyjątkowy prezent zrobisz mu zabierając do sklepu i pozwalając wybrać coś samemu! Wkładacie wówczas do kosza to co się dziecku podoba i obserwujesz czym zachwyci się najmocnej Potem odwracacie uwagę czymś innym i kupujecie to co wywarło na dziecku największe wrażenie. Zawyczaj tą zabawką dziecko lubi się później bawić i poświęca jej większość swojego czasu przez bardzo długi czas dlatego warto!