Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......:(((................23..

jestem 23 letnia dziewica

Polecane posty

a kim ty jestes zeby mi wmawiac, ze nie mozna nawiazac 'emocjonalnej wiezi' w przeciagu 2 minut? nie oceniaj innych swoja miara.. wlasnie widze kto tu powinien komu wstydu oszczedzic

Gość do richard costam
ehh, pojecie "nawiazania wiezi emocjonalnej" jest doc nieprecyzyjne, i załóżmy, ze moze byc roznie interpretowane ALE w swoim poscie odwolalam sie do kategorii "oswojenia" obecnej w ksiazce nalezacej do kanonu literatury. Mysle, ze ono jest (choc rowniez dyskusyjne) to jednak z grubsza dosc zrozumiale dla przeciętnego odbiorcy. Glebokiego, psychicznego porozumienia z innym, wlaczenia obcej osoby w zakres "swiata swego zycia wewnetrznego", doglebnego poznania jej, nadania wielkiej wartosci jej istnieniu z subiektywnego punktu widzenia wlasnego zycia nie mozna dokonac na przestrzeni paru godzin. SORRY

Gość do richard costam
osoba ktora mie jest "pierwsza lepsza" to taka dla ktorej ( a raczej aby moc sie z nia ponownie spotkac) jestem gotowy przemierzyc kosmos, dac sie smiertelnie zartuc jadem zmiji, umrzec aby sie z nia zjednoczyc - za jednym slowem jest to istota ktora darze uczuciem milosci

Gość do richard costam
a juz nawet abstrahujac od milosci to seks lepiej smakuje z osoba ktora sie dobrze zna 9co najmniej par miesiecy),ktora jest dla nas wazna i ktorej sie ufa niz z przypadkowym partnerem (Nawet mechanizmy wladajace naszym mozgiem przedkladaja znajomych nad nieznajomych poniewaz znajomi do ktorych czujemy sympatienwydaja sie nam coraz barziej atrakcyjni fizycznie w miare uplywu czasu. Oczywiscie rowniez to ma swoje granice ale jednak seks smakuje lepiej gdy przygotuje siw pod niego grunt w postaci kilkutygodniowej znajomosci nic seks na szybki z piekjna nieznajona)

hej ja mam 20 lat i tez jestem dziewica wiec wiem o co ci chodzi, i nie sluchaj ich jak ci mowia ze nie jeste, ok stracilas blone przez przypadek, ale 'dziewictwo' to nie tylko blopna tylko zblizenie z facetem czyli konkretny seks, ajak on ci ledwo wlozyl i nie do konca, i potem juz tego nie robilisci to jestes dziewica, ja przynajmniej tak to widze. Mowilas ze mialas wtedy 19 lat no to juz troche czasu minelo, czemu nie zrobilas tegfo z kims innym? nie mialas od tamtego czasu innego chlopaka?

to ze seks smakuje lepiej dla ciebie po kilku tygodniach znajomosci to super.. ale nijak sie ma do tego co odczuwaja inni. dla mnie seks z nowopoznana osoba jest czyms zajebiscie ekscytujacym i duzo bardziej podniecajacym juz na sama o tym mysl, nieporownywalnie bardziej niz seks z osoba ktora znam dluzej. nie mierz innych swoja miara, juz to pisalem

Gość karol w
to sie ciesz malo jest takich. no ale nie umierasz jeszcze to się na rżniesz jeszcze

Gość ogarnięty..177
spokojnie nie panikuj wszystko ma swoje miejsce i czas